Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Léghűtés topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cd334
tag
válasz
vandor01 #72564 üzenetére
Nekem Cobra X V1 van. Az steadyview VRX tényleg katasztrófa SW-es oldalról. Nekem diversity módban azért elmegy a képe, illetve van olyan CAM/VTX kombóm, ahol mix mód is hibátlan, de általában nem ez a helyzet.
Illetve a V1 hibája, hogy elszúrták és 18650 működés esetén a DCDC konvertert és kb 15 percig működik egy 3000mA Liion akksiról. Ezt javították a V2-ben és ott már 1 órát megy elvileg vele. Powerbankról táplálva órákig elmegy, most így használom.Én egy PRO58-cal moddolt EV800-ról(még mindig megvan tartaléknak) váltottam Cobra X-re. Képminőségben mindenben jobb csak az a fránya VRX. Mondjuk pont azért váltottam Cobra X-re mert ez module bay-es és lehet cserélgetni az VRX-t. Én most gondolkodom, hogy mire cseréljem a steadyview VRX-t.
Csábít, hogy beletegyek egy rapidfire-t (kihozom azt ami analógban maximum ebben a kombóban van), csak nem olcsó. Ha már ennyit áldozok, akkor lehet inkább rakok bele ideiglenesen egy PRO58-t moddolt firmwarrel megint és megvárom mit csinálnak a HDzero-s fiúk digitális rendszerben. Elvileg 03.15-én jön az új VRX és jön a whoopokra való digitális VTX-is. Mr. ShutterBugnak van most egy videója, ahol 24g-ból kihozott egy 65mm-es digtális whoop-t. Lehet a nagy pénzt egy későbbi digitális váltásra tartogatnám. Vagy még elvagyok DIV módban ezzel a stedyview vevővel. Olyan bizonytalan vagyok, vagy nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 5
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen monitort vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Eladó bontatlan LTT Noctua barna csavarhúzó
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Fotó állvány eladó
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest