Hirdetés
- Gaming notebook topik
- SONY LCD és LED TV-k
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mini-ITX
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TromF
tag
válasz
Pikachu24 #22561 üzenetére
Koszi. Nekem is ilyen a szogtarto, azt kaptam hozza, csak csovek nelkul. Egyebkent jol muzsikalna, csak meg felfele ivel a raceres palyafutasom, a racere meg sokszor le, es ez tul sok ennek a konstrukcionak.
@fape: Koszi, ez tunik a legjobb megoldasnak. A komment irasa utan gondoltam at, hogy rugalmas de formajat megtarto, nem fem es konnyen hozzaferheto merevites a vastag kabelkotegelo lesz, ahhoz kell rogziteni valahogy az antennat. en befottesgumira gondoltam, vagy cernaval rakotni par helyen, de ez a szilikocsoves modszer meg frappansabb. Fel is iratkoztam a csatornara
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- sziku69: Szólánc.
- Gaming notebook topik
- Ukrajnai háború
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- SONY LCD és LED TV-k
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1
- További aktív témák...
- JVC Autós Fejegység /// Újszerű // Számla + Garancia
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Hatalmas szerszámcsomag Új!!!!!!!! Továbbértékesítésre is!+néhány ajándék CSERE IS!
- Kona Hei Hei 26"-os szuperkönnyű versenykategóriás összteleszkópos mountain bike eladó
- Xiaomi BW300 Okos Kamera Kültéri ÚJ 12 Hónap Garancia ingyen foxpost!
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest