Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen joysticket vegyek?
- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
- Milyen monitort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple MacBook
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Ahogyan már fentebb is írtam, az egész BioWare fórum fel van háborodva, mert nagyon bugos a kikerült demó. A legtöbb problémát a DX11 okozza, ahol nVidia kártya van a gépben, ugyanis a hónapokkal ezelőtti kódot az AMD írta, így érdekes dolgokat produkál NV kártyákon.
Nálam a HD 4890-el semmi technikai jellegű problémám nem volt, háromszor vittem végig, egyedül a párbeszédek és a harcok közötti töltögetés zavart, de a fórumon állítottak szerint a végleges játékban ezek ki lesznek javítva.
Javaslom, hogy próbáld ki DX9 alatt, igaz, így csak Medium beállításon megy majd, de többen is írták, hogy úgy megoldódnak a fagyási és egyéb technikai problémák. A játékmenetet illetően sajnos nem tudunk mit csinálni, úgy látszik, hogy a konzolosok kedvéért rettentően lebutították a játékot. Az előző rész sem volt méltó a Baldur's Gate örökösének címét viselni, ez viszont már csak egy egyszerű hack & slash akciójátéknak tűnik számomra.
Mindegy, szeretem a Diablo-t is, úgyhogy emiatt nem mondom vissza az előrendelést, pláne hogy BioWare pontokat kapok vele, legalább lesz miből megvennem a Mass Effect 2 utolsó DLC-jét.

MOD: A potion-öket a quickbar jobb oldalán lévő ikonokkal tudod aktiválni, ezután nem kell őket közvetlenül kitenni a skillek közé. A három féle ikon (Piros = Gyógyító ital, Sárga = Állóképesség ital, Kék = Líriumfőzet) közül azok világítanak, amelyeket tudod az adott karakterrel használni, illetve van is olyan belőle a hátizsákban.
Ahogyan észrevettem, a demóban nem volt különbség közöttük, mármint hogy kicsi, nagy és szuper italok. Ebből következik, hogy százalékos arányban gyógyítanak, tehát akármennyi az életerőd, mindegyik ital egyformán tölti vissza azt. Ez is egy újabb egyszerűsítés.

A konzolok elnyomják a PC-s játékokat. Pedig most, hogy a PS3 is fel van törve, többé nem foghatják a kalózkodásra. Ugyanis szerintem ha hűek maradtak volna az eredeti Baldur's Gate-hez, akkor sokkal többen vették volna meg a Dragon Age-et is, de ezzel a konzolos DA2-vel már csak valóban az igazi DA fanok foglalkoznak, akik komolyan veszik az RPG-ket, azok messzire el fogják kerülni.

Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Honor Magic8 Lite 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest