Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
benedekco
üzenetére
PCEm : nemrég dobták be a retró topikba, előtte nem hallottam róla. DOSBOX- hoz mindíg is láma voltam, de ez egyből ment, ajánlani tudom. Az emulátor és a hardver-ROMok külön helyen vannak, viszont mindegyik ingyenes, egybe pakolhatták volna, de valami jogi hézag nem engedte. Erre érdemes figyelni, a legelején evvel akadtam meg kicsit.
Sound Blaster AWE32 kompatibilis a cucc! Ez midi-re is vonatkozik, vagy csak wav-ra? : igen, ha a hangkártyák közül az Awe32- őt választod. Midire is vonatkozik, ugyanúgy szól pld a Tyrian is mint natív Awe32- es gépen. DOS alatti setup is a megszokott, mintha natív gépen használnád, van amelyik címnek elég a Set Blaster sor is, van amelyiknek kell a driver. Win3.11 alá persze fel kell installálni a teljes csomagot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Tőzsde és gazdaság
- 3D nyomtatás
- Interactive Brokers társalgó
- Alkoholista nevelde
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Pánik a memóriapiacon
- Samsung kuponkunyeráló
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest