Hirdetés
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- Dell notebook topic
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
cyberkind
üzenetére
Ja, a summoner.
Arra megyek általában először, de az meg ugye elég g*ci tud lenni, mert lazán átteleportál a scene túlvégére, és mindíg lesz, aki utadba áll, szal ugyanaz, csak pepitában 
R3laX
Lehet, hogy át kéne nyergelned a zöldekhez
Most komolyan, nekem is egy MSI7950-em volt, a DooM miatt cseréltem le, egy GTX970-re.Nekem bizonyos pályaszakaszokon textúraillesztési problémáim voltak , vagy vmi hasonló. Átszűrődött az ambiens fény az illesztéseknél. Mondjuk nem nézett ki annyira rosszul, bizonyos esetekben, még akár szándékosnak is tűnhet.

Amúgy, performance-ba hozta, ami tellett tőle, az miatt nem cseréltem volna le.szerk:
Amúgy vannak ilyen marhaságok más cuccokkal is. Xonarok pl kiléptetik a MWO-t, az új patch óta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Háztartási gépek
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Rendszergazda topic
- Elektromos cigaretta 🔞
- Diabetes - Cukorbetegség
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Arra megyek általában először, de az meg ugye elég g*ci tud lenni, mert lazán átteleportál a scene túlvégére, és mindíg lesz, aki utadba áll, szal ugyanaz, csak pepitában 
Most komolyan, nekem is egy MSI7950-em volt, a DooM miatt cseréltem le, egy GTX970-re.