Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
heavygrip
senior tag
-
spleenszuru
őstag
válasz #48613632 #3190 üzenetére
Valóban. Nekem is
Nem mertem még csak ráállítani se, mióta steames van, mert neten még olyat is láttam, hogy a nem mondjuk hangosan milyen verziósat ha nagy nehezen rábírták vulkanra, a save korrupt lett, és mehetett minden előlről.
No, de a steames tényleg megy flottul.Malaka!
-
MasTer
tag
válasz #48613632 #3180 üzenetére
A monitor képes 120 fps megjelenítésére, más játékokban meg is történik (For Honour, Far Cry Primal stb), a gép paraméterei (AMD2700, RX480, 16 GB RAM) szintén lehetővé tennék a magasabb framerate-t. Ezért gondolnám, hogy szoftveresen van korlátozva a max fps 60-ra, amit pl. egy konzolparanccsal (hasra ütésre pl.: FPSLimit=0) ki lehet kapcsolni.
MasTer of puppets I'm pulling your strings...
-
sz.mich
tag
válasz #48613632 #2110 üzenetére
Más: elkezdték magyarul is okítani a snapmap-et... vannak benne jópofa dolgok.
Csak kp., az ár fix.
-
Fitzgerald
veterán
válasz #48613632 #2084 üzenetére
"Tök mindegy, milyen hiányosságokat fogalmaztál meg, ezek szubjektívek, és akár igazak is lehetnek de nem az általad közreadott mértékben."
Ok, akkor itt az én pszeudo-intellektumókus véleményem is, mondjam?
Te az az ember vagy aki odaszól, aztán ha jön egy kultúráltan megfogalmazott riposzt valós érvekkel, indoklással, arra pusztán dáfkeségből nem reagálsz.
Ezek nem az SI mértékegységrendszer szerint mérhető dolgok lol. Tehát ha 5%-al kevesebb mértékben érezném úgy hogy szar a multi meg kevés a tartalom, akkor ezek szerint igazam lenne.
Az oké hogy a zene, hangulat ízlés dolga, ahogy azt is leírtam hogy vannak objektív szempontok is, amelyek ha nem is számszerűsíthetőek, de műfajon belül széles körben elfogadottak. De ezt mind nagyon szépen leírtam már feljebb, ideje write only módból r/w-be kapcsolnod úgy érzem.
Ha meg érted amit leírtam, akkor mindent értesz, mért kéne még bármit is magyaráznom a 6 pontról?
PowerPoint prezentációt ne készítsek? -
Fitzgerald
veterán
válasz #48613632 #2065 üzenetére
"Érdekes, hogy eléggé lehúztad, szinte minden szinten kifejezed az elégedetlenkedésed, mégis végigjátszottad."
Ha nem játszottam volna végig, nem érezném úgy hogy jogom van véleményt alkotni róla.
A benyomásaimat leírhatnám akkor is természetesen, de nem lenne kerek a dolog.
Nem azért játszottam végig, mert olyan jó a játék. Hanem azért mert relatíve rövid, és a harcok kellően szórakoztatóak ahhoz, hogy 1-2 órát elszórakozzak a játékkal néhány napon keresztül. Majdnem egy hét alatt értem a végére. Miért 6 pont? Mert attól hogy nekem nem jön be, még léteznek objektív szempontok is egy játék értékelésekor.
A klasszikus Doomok rajongói azt kapták amit vártak, a hentelés ideig-óráig szórakoztató, a klasszik Doom mapok meg a babák keresgélése jópofa apróságok, az optimalizáció is rendben.
Sőt, ha ez a játék 8-9000 forinton nyitott volna, akkor talán még egy hetest is adnék rá."Mondjam a véleményem?
Szerettél volna egy olyan véleményt, vagy kritikát alkotni,, amit még más nem írt."Mondjad csak, de ha mindenképpen szeretnél ilyen pszeudo-intellektuális feneket keríteni az egésznek, akkor nem biztos hogy érdemes foglalkoznom ezzel a véleménnyel.
Hidd el, hogy az ilyen jellegű ambícióimat már réges-régen megéltem, és 20+ év játékos tapasztalattal a hátam mögött azért már csak-csak el tudom dönteni, hogy egy játék jó, vagy nem jó.
A zene témába azért nem érdemes mélyebben belefarolni, mert a zenei ízlés az egyik legszubjektívebb dolog a világon.
Ahogy írtam, vannak trackek amelyek bejönnek, mások nem, megint másoktól erős sugárban hányok.
Egy elborultabb, Trent Reznor-féle megközelítésnek jobban örültem volna."Ebből, a történet, konkrétan nem okoz semmi veszteséget"
Örülök hogy így érzed, sajnos én a Doom 3 után ennek az ellenkezőjét érzem. Annak sem volt kiemelkedő sztorija, de ezt verte. Viszont még mindig egy Doom játékról van szó, szóval nem érdemes túl szigorúan kapaszkodni ebbe a dolgoba, tény.
Coop mód tényleg tolhatna kicsit a játék ár/érték arányán.
[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
válasz #48613632 #2065 üzenetére
Az a "baj", hogy nem lehet a történet alapján minősíteni ezt a játékot. Más szemszögből kell nézni. Úgy kell felfogni mint....egy ügyességi játékot. A játék lényege, hogy ezeket az arena harcokat túléld...nemde? Igazából én inkább ezekhez a Portal szerű játékokhoz hasonlítanám....
Szerintem ezt a minimális sztorit is kár volt belerakni. Akinek tetszik annak e nélkül is tetszeni fog... Akinek nem jön be annak meg plusz egy pont ahol beleköthet...
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Fitzgerald
veterán
válasz #48613632 #1940 üzenetére
Persze, de az időtállóságot is érdemes szem előtt tartani. DX12 alatt már most is számottevően jobb az utolsó GCN mint a Maxwell, és ez a szakadék valószínűleg egyre szélesedik majd ahogy jönnek az újabb DX12-es játékok. Pont most került szóba ugyanez a heti hardverajánlós hír alatt.
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
válasz #48613632 #1936 üzenetére
Tudom, gondolkodtam is már a 970-en, most jó áron lesznek, de "csak" 4GB-osak, ami lehet szűkös lesz nagyon 1év múlva, vagy kitudja lehet már hamarabb. Nem tudom, hmm . Jön az RX 480 8GB-al, vagy lehet egy R9 390 8GB-ba kéne beáldozni. Régi már a kártya az is gond... GTX 1060 sokára jön nem? Addig nem várok .
-
proci985
MODERÁTOR
-
Rexcor
őstag
válasz #48613632 #1618 üzenetére
Köszi Csak úgy vagyok vele, hogy ha megveszek egy játékot akkor nem akarok butítani a látványon, mert hát ugyan annyiért vettem, mint az aki max-on játszik és én mégis szarabb "minőséget" kapok ezen a téren ugyan azért a pénzért. A gépfejlesztgetéssel meg kb 3 éve teljesen leálltam, mivel már sem időm sem kedvem nincs játszani, évente 1-2 cím ha érdekel. Ezért meg nincs értelme azt csinálnom mint korábban, hogy minden évben lecserélem a cuccokat az aktuális leggyorsabbra. Meg azért kicsit pénztárca barátabb is, mint amikor a gtx 580-at 680-ra majd azt 780-ra váltottam egyből a magjelenésüket követő héten. Ez a játék viszont érdekelne.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz #48613632 #1528 üzenetére
Le. Kétszer úgy dolgoztam, hogy közben vittem a single-t.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Maxtreme
addikt
válasz #48613632 #1376 üzenetére
katt
Igen tudom, a cretive driverei sem szoktak jók lenni, de ezzel hál isten nincs baj.
Másrészről nekem fontos volt:
1. A jó fejes erősítő képesség.
2. Esetleges mobilitás
4. Optika
5. 5.1Mást nem nagyon találtam értelmes árban sajna.
szerk: én próbáltam a xonarhoz nem 1 és nem 2 féle drivert (köztük az unixonart) de nem segített, max ideig óráig.
[ Szerkesztve ]
-
Maxtreme
addikt
válasz #48613632 #1370 üzenetére
Én főleg azért szórtam ki anno a D1-et mert fogta magát, és teljesen random időközönként elhallgatott a bal csatorna.. Csak a driver reinstall segített. Sajna nem egyedi eset, a topikja is tele van az ehhez hasonló problémával. Egyébként nem csak a D1-re igaz ez, hanem az összes Xonarra.
Volt rendesen agyalás hogy mire cseréljem, mert amúgy imádtam.. de aztán hál isten csak meglett az utódja..
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz #48613632 #1365 üzenetére
A DDL csak akkor működik, ha engedélyezve van külön a hangkártya szoftverében.
Ő, ez egy jó kérdés, soha nem próbáltam.
Amikor Nekem játék alatt kellett, akkor bekapcsoltam a DDL-t, majd kikapcsoltam, ha nem használtam.
A Doom-nál elvileg virít a Dolby Digital felirat, így szerintem DDL-lel 5.1 lesz a hang. De nem állítom biztosra.
Véleményem szubjektív...
-
Habugi
addikt
válasz #48613632 #1355 üzenetére
Csatlakozom, ámbár ne felejtsd el hogy a konzolos megmondó emberek nagyrészt csak tipródva próbálnak önigazolni ilyenkor. Valamiért sosem éreztem ingert elmondani egy konzoltulajnak sem milyen messze van az amit ő játéknak nevez attól amit én a PC mellett megélek, csak mert tudom, One és PS4 is van a családban.
Egyszerűen más igényszintek kielégítésére valók, semmilyen szempontból nem összehasonlíthatóak, így nincs is olyan hogy jobb/rosszabb..
Elolvasod, végig mosolygod, end of story.
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Bootyhunter
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Gamer Pc eladó! 32GB RAM/Ryzen 5 5600/ 1TB SSD/ 5700XT/ RGB-s ház
- Panorámás Gamer PC! i7-8700/GTX 1070 Ti 8GB/16GB RAM/512GB+128GB SSD
- Minőségi GARANCIÁS Gamer PC! Ryzen 7 5700X/RX 6700XT/16GB RAM/1,25TB SSD
- iPhone 14 PRO - Black - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest