Hirdetés
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz
Synthwave
üzenetére
Nem volt vele semmi baj, csak nem egyszerűsítettem le annyira hogy kizárjon mindennemű belefetrengési lehetőséget.

Harcászatban a gránátot jogodban áll nem "célszerszámnak" nevezni/tekinteni, ez pontosan ugyan az a kategória helyből mint amiről ez előző postom szólt.Személy szerint az egész játék alatt használtam, illetve használom mert második végigjátszást kezdtem el pár napja, csak idő hiányában jegelődött.
Chainsaw nálam mindig vésztartalék volt, fullhoz közel tartva nagyobb dögök ellen, ugyan ez igaz a Gaussra is, Siege móddal, úgy elég sok ammot eszik, közepes vagy kisebb dögökre nem pazarlomsohanajó ez így nem teljesen igaz, Quaddal igen jó móka..
Amivel egyébként egészen jól ki lehet váltani a gránátot az a Shotgun explós modja de nagyobb ereszd el a hajamok közepette, amikor 4-5 fegyó között váltogat az ember folyamatosan, kapkodva mert egyetlen fireball viszi a HP ~80%-át vagy öl, ott nagyon hálás tud lenni a gránátozás.
Könnyen "érezhető"/tanulható fix sebzést oszt, challangek teljesítéséhez is állati hasznos volt számomra, tudod mennyit gyengít egy-egy dögön amit utána a kívánt módon kivégzel.Zordabban belakott termek bevételéhez is rengeteget használom, benézel, látod hogy elég necces, gránát repül a kisebb dögök felé, vissza a fal mögé, vársz, bamm, kinézel és az upgradelt Glory range rúnával már rajta is vagy az egyik témfergőn ami ~10méterre volt.
Ragozhatnám még sokáig, tekintve hogy saját bevallásod szerint sem használtad túl sokat, kis túlzással semennyit bár ez eléggé mihez képest kérdése, szerintem próbálgasd mert megéri..

Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest