Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vistaboy

    veterán

    Befejeztem én is a játékot... :)

    Nagyon jó lett, bár azért érződik rajta, hogy keverték a DOOM és a manapság oly divatos aréna shooterek játékmenetét. A grafika és a hangok is nagyon jók lettek, a pokolbéli látvány - vér, csontvázak, zsigerek, stb. - seperc alatt meghozza az ember kedvét egy kis daráláshoz.

    Ami nem tetszett benne, hogy a harcok ugyanarra a kaptafára épülnek. Eljutunk egy terembe, lezáródik az út, majd elkezdenek beteleportálni a szörnyek, előbb a mezei darabok, később egyre erősebbek. A harc annyiból áll, hogy a helyszínen megtalálható utánpótlások, power-upok és egyebek segítségével legyőzzünk mindent, ami él és mozog. Ha kész, mehetünk tovább és pár szobával odébb kezdődik minden elölről.

    A többi része elmegy a játéknak, kellően hosszú - én 13 óra alatt vittem ki - és a fejlesztések között is akadnak jópofák, habár én nem éreztem annyira létszükségletnek a használatukat. A pályákon elszórt titkos helyek érdekesek, a gyűjthető figurák jópofák, aki szeretné mindet megtalálni, kösse fel a bugyogót.

    Mindent összevetve szerintem érdemes volt megvenni, régi DOOM rajongóknak is ajánlom, mert bár a játékmenet inkább tükrözi a mai pörgős aréna-shooterek hangulatát, időnként erősen visszaköszön a régi jó DOOM érzés.

    "A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Új hozzászólás Aktív témák