Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen processzort vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Befejeztem én is a játékot...
Nagyon jó lett, bár azért érződik rajta, hogy keverték a DOOM és a manapság oly divatos aréna shooterek játékmenetét. A grafika és a hangok is nagyon jók lettek, a pokolbéli látvány - vér, csontvázak, zsigerek, stb. - seperc alatt meghozza az ember kedvét egy kis daráláshoz.
Ami nem tetszett benne, hogy a harcok ugyanarra a kaptafára épülnek. Eljutunk egy terembe, lezáródik az út, majd elkezdenek beteleportálni a szörnyek, előbb a mezei darabok, később egyre erősebbek. A harc annyiból áll, hogy a helyszínen megtalálható utánpótlások, power-upok és egyebek segítségével legyőzzünk mindent, ami él és mozog. Ha kész, mehetünk tovább és pár szobával odébb kezdődik minden elölről.
A többi része elmegy a játéknak, kellően hosszú - én 13 óra alatt vittem ki - és a fejlesztések között is akadnak jópofák, habár én nem éreztem annyira létszükségletnek a használatukat. A pályákon elszórt titkos helyek érdekesek, a gyűjthető figurák jópofák, aki szeretné mindet megtalálni, kösse fel a bugyogót.
Mindent összevetve szerintem érdemes volt megvenni, régi DOOM rajongóknak is ajánlom, mert bár a játékmenet inkább tükrözi a mai pörgős aréna-shooterek hangulatát, időnként erősen visszaköszön a régi jó DOOM érzés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kuponkunyeráló
- Telekom mobilszolgáltatások
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- CPU léghűtés kibeszélő
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest