Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
maxthon99
csendes tag
Hogyan kell behelyezni a SIM-kártyát?
Ha lehet, valaki tudja képpel is illusztrálni?
Mivel ott van az elsőnél hogy WCDMA SIM1, a másiknál pedig csak SIM2 akkor most csak az egyikkel lehet 3G hálózatot használni vagy mindkettővel?Tudom hogy sok kérdés, a válaszokat előre is köszönöm!
SŰRGŐS!
-
augur
csendes tag
Sziasztok
Nekem kb 2 hete van meg a telefonom. Nagyon jó lenne ezért a pénzért DE egy valami nagyon zavar és nem tudom, hogy másnál is így van-e de nálam a hangminőség szőrnyű. Telefonálás közben ha utcán vagyok (vagy egyéb más háttérzaj) olyan halk hogy szinte semmit nem hallok. A másik amitől teljesen kivagyok hogy a poweramp olyan pocsékul szól mint egy alsókategóriás telefon alap lejátszója (Philips she 9550 fülessel) semmi basszus nincs.
Van valakinek hasonló tapasztalata illetve valami ötlete ezek elhárítására? -
Annyi csak, hogy a CWM egy Huawei U8836D adatait tartalmazza.
Ettől még a mentés visszaállítás jó lehet, mert a partíciók - úgy néz ki - rendben vannak.
Gondot csak akkor okozhat, amikor olyan zip-ből telepíthető rom-ot akar feltenni, amiben van termékkód ellenőrzés.
Ekkor assert failed-del elszáll a rom telepítés.
Gondoltam megjegyzem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest