Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tfalcon96

aktív tag

válasz szente #40 üzenetére

Ha jól tudom, a ROM telepítéséhez nem kell root, a linkelt ROM viszont már alapból rootolt.

• tfalcon96

aktív tag

válasz Nagya21 #2 üzenetére

Még nem próbáltad Senator ROM-ját? Kíváncsi lennék, hogy neked is működne-e.

• tfalcon96

aktív tag

Főbb jellemzők:
    Nagy teljesítményű négymagos 1,3 GHz-es processzor MTK6582
    4.7 "326ppi kapacitív IPS OGS érintőképernyő 1280x720 felbontású
    Android 4.2 operációs rendszer
    Wi-Fi, Bluetooth, GPS / A-GPS, JAVA és G-szenzor
    További jellemzők:
    Model: DOOGEE PIXELS DG350
    Telefon szabvány: GSM, WCDMA
    SIM kártya beállítása: Dual SIM kártya Dual Standby
    SIM-kártya szabvány: Normál SIM-kártya
    Hálózati támogatás: GSM 850/900/1800/1900MHz, WCDMA 850/2100MHz
    Üzenetkezelés SMS, MMS és csoportos üzenetek
    További funkciók:
    Bluetooth: V2.0
    Támogatott audio formátumok: MP3, AAC, WAV
    Támogatott videó formátumok: MP4, 3GP, AVI, FLV
    Támogatott képformátumok: JPEG
    Operációs rendszer: Android 4.2
    CPU: Quad core MTK6582 1.3GHz
    Kamera Elöl: 0.3mega pixel, hátsó: 5.0mega pixel (interpoláció: 8,0 MP-es hátsó kamera)
    Wi-Fi: 802.11 b / g / n,Wi-Fi hotspot
    GPS / A-GPS Támogatott Igen
    Micro USB
    Fülhallgató Interface 3,5 mm-es
    Eszközök Naptár, ütemezés, számológép, MP3, Elektronikus szótár
    Egyéb Ébresztőóra, G-szenzor
    Memória:
    Beépített memória RAM: 1 GB ROM: 4 GB
    Bővíthetőség külső TF kártyával akár 32 GB
    Képernyő
    Érintőképernyő Kapacitív IPS
    Kijelző mérete 4.7 "
    Típusú kijelző HD
    Felbontás 1280x720
    Akkumulátor és teljesítmény
    Akkumulátor 2200mAh akkumulátor
    Részletek
    Méretek 138.3 x 68.2 x 9.4 mm
    Súly 118,6 g

Ide jöhetnek tippek, tapasztalatok, kérdések a Doogee DG350-nel kapcsolatban. Mivel az Umi X1 Pro és a DG350 Pixels ugyanaz a telefon, azzal kapcsolatban is lehet diskurálni.
    Először is belinkelném Senator tapasztalatait:

Kedden érkezett meg a Doogee Pixels DG350, kevés is meg nem is a tapasztalat eddig, röviden összefoglalom a helyzetet:
    - 156 g saját mérés
    - iNew-nál talán 2mm-rel ha vastagabb
    - akksi nagyon fasza tegnap 22:00-kor vettem le töltőről, ez volt az első full töltés, nyomkodom elég durván, gps, net, letöltések play storeból, launcher bizergálás... szóval nem a szokásos használat mellett most amikor 1rom a hozzászólást van 34%-on. Szerintem normális használat mellett 1.5 napra lehet számítani. (sacc per kb)
    - Nem nyekereg a hátlapja mint az iNew-nak, sokkal masszívabb érzésre a készülék a V3-hoz képest és persze nehezebb is.
    - Date and Time bug nincs
    - Hangszórója rohadt jó
    - Sim kártya behelyezése ótvar megoldás, a legszarabb amit eddig láttam, ráadásul rossz az ábra is, hogyan kell behelyezni a kártyákat. (pont fordítva kell a rajzhoz képest) :D
    - Térerő, hangminőség kiváló, voda és tré kártyák vannak benne
    - nincs 900mhz support, de ez Budapesten nem érint
    - 3G része jó, download 6-7mbps, fel 3-4mbps speedtest 2. ker-ben mérve
    - Feketében vettem, nekem kifejezetten tetszik, fotókon nekem gagyinak tűnt ez a "pixels" megoldás, de élőben baromi jól néz ki
    - Gyors, lag nemigen van, 17058-at nyomott első antutu score-nak (többet nem futtattam le)
    - A kijelző nagyon jó, az iNew-é talán 1-el jobb azért, viszont a kijelző érzékenysége sokkal jobb az iNew-nál, bár lehet ezt erősen befolyásolja a szutyok fólia amit rátettek és képtelen vagyok levakarni róla annyira rajta van, de rajta vagyok :)
    - Fülhallgatója szokásos, rádióhallgatásra jó
    - BT része jó erős, messzebbre el tudok menni a Jabra Wave-el ha a Pixelshez van csatlakoztatva mint az iPhone 5 esetében
    - Töltés lassú! Bár lehet azért mert nem a hozzáadott adaptert használtam, lusta voltam kicsomagolni :D
    - 4.7" nekem kényelmesebb mint az 5" az iNew esetében
    - Kamerája nem rossz, tud sorozatot lőni, autofocus-os, videófelvétel is jól műxik, nekem ebben az árkategóriában teljesen megfelel
    - OTG nincs, vagy nekem nem megy legalábbis
    - NFC nincs de nem is érdekel :)
    - 2 féle "gesture sensing"-et tud. Híváskor ha képernyővel lefele leteszed az asztalra MUTE-olja a csengést
    A másik ha üzenetet kapsz és kinyitod, a füledhez emeled felhívja az üzenet küldőjét
    - Light sensor jól műxik, jól állítja be a fényerőt
    - 35e ft-ot fizettem érte + 9k áfát, mivel én mindent DHL-el hozatok, nincs kedvem várni 20 napot.
    Összegezve, nagyon elégedett vagyok a készülékkel, sokkal jobban szeretem mint a bughalmaz iNew-t, abból csak a kamera kellene ebbe, dehát arra meg ott a DG2014. Az ára pedig zseniális.

Illetve az általa készített ROM-ot, ami elvileg orovosolja a telefonnal kapcsolatban felmerült hibákat, ezzel kapcsolatban is jöhetnek a tapasztalatok:

SP Flash Tool (v3.1328.0.183)
    [link]
    A Rom (4.2.2), van benne screenshot, olvassel hazaiul és külföldiül:
    [link]
    CWM a Doogee DG 350-hez ha valakinek pont ez kellene:
    [link]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés