Új hozzászólás Aktív témák
-
ESP
őstag
Sziasztok!
Mivel eddig sem a mellébeszélésemről voltam híres belevágok a közepébe:
Egy kollégám kislányánál ''acut myeloid lukémiát'' diagnosztizáltak és ez az Édesanya levele alapján eléggé megindított és elgondolkodásra késztetett...
Nem...nem Neki kérek segítséget, csak csupán egy kis időt és megértést...e pár sor elolvasását és értelmezését, s bizonyos százalékban a befogadását...
Voltam egyszer egy keresztyén találkozón, ahol egy pécsi onkológus tartott előadást...
Elmondta, hogy pár (cirka 15) évvel ezelőtt az ún. leukémia túlélési esélye alig haladta meg a 10%-ot...de az orvostudomány fejlődésének és a csontvelőátültetésnek köszönhetően mára ez a szám eléri a 80-85%-ot!!!
Donornak jelentkezni semmi többet nem jelent, mint elmész vért adni (4 egység), majd ezt követően egy laza vérvétel és bekerülsz egy adatbázisba...ezután a világ bármely részén élő emberen segíthetsz, CSUPÁN KÉT NAP KÓRHÁZI TARTÓZKODÁS ÁLTAL!!!
Két nap és két tűszúrás egy életért...
Gondoljátok meg...
Én már jelentkeztem...
Üdv: Tomi
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Motoros topic
- E-book olvasók
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Jogász topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Asus Zenbook 14 UX3405MA, I7 Ultra 155H, 16GB Ram, 1TB SSD, OLED kijelző, garanciás
- Dell D800 23-éves , jó aksi , full-HD , dedikált vga , retró csemege !!!
- Lenovo IdeaPad Slim 3 // AMD Ryzen 3 7320U // 8GB RAM // 240GB SSD // magyar billentyűzet //
- GAMER PC // AMD Ryzen 5 3600 // 16GB RAM // 512GB SSD // RX 6700 XT
- ASUS RT-AX92U AX6100 Tri-band WiFi6 gigabit AiMesh (2-Pack) Wi-Fi router
- Apple iPhone 17 Sage 256GB használt karcmentes 100% akku (4 ciklus) garancia 2027.03.01.-ig
- Raktáron levő AM4 garanciás alaplapok!!!
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest