Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ESP
őstag
Sziasztok!
Mivel eddig sem a mellébeszélésemről voltam híres belevágok a közepébe:
Egy kollégám kislányánál ''acut myeloid lukémiát'' diagnosztizáltak és ez az Édesanya levele alapján eléggé megindított és elgondolkodásra késztetett...
Nem...nem Neki kérek segítséget, csak csupán egy kis időt és megértést...e pár sor elolvasását és értelmezését, s bizonyos százalékban a befogadását...
Voltam egyszer egy keresztyén találkozón, ahol egy pécsi onkológus tartott előadást...
Elmondta, hogy pár (cirka 15) évvel ezelőtt az ún. leukémia túlélési esélye alig haladta meg a 10%-ot...de az orvostudomány fejlődésének és a csontvelőátültetésnek köszönhetően mára ez a szám eléri a 80-85%-ot!!!
Donornak jelentkezni semmi többet nem jelent, mint elmész vért adni (4 egység), majd ezt követően egy laza vérvétel és bekerülsz egy adatbázisba...ezután a világ bármely részén élő emberen segíthetsz, CSUPÁN KÉT NAP KÓRHÁZI TARTÓZKODÁS ÁLTAL!!!
Két nap és két tűszúrás egy életért...
Gondoljátok meg...
Én már jelentkeztem...
Üdv: Tomi
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7710 i7-6920HQ, 16GB DDR4, Quadro M4000 4GB, 250GB SSD
- Gyors Creality Ender 3 V3 KE +kamera +fúvóka +Hyper-PLA
- Nintendo Gameboy Classic Pakk
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Dell Latitude 5310 2-in-1,13.3",FHD,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE KÁRTYA,TOUCH
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB kék / 12 hónap jótállás
- ELADÓ FÓLIÁZOTT HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest