Hirdetés
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- Apple asztali gépek
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
ESP
őstag
Sziasztok!
Mivel eddig sem a mellébeszélésemről voltam híres belevágok a közepébe:
Egy kollégám kislányánál ''acut myeloid lukémiát'' diagnosztizáltak és ez az Édesanya levele alapján eléggé megindított és elgondolkodásra késztetett...
Nem...nem Neki kérek segítséget, csak csupán egy kis időt és megértést...e pár sor elolvasását és értelmezését, s bizonyos százalékban a befogadását...
Voltam egyszer egy keresztyén találkozón, ahol egy pécsi onkológus tartott előadást...
Elmondta, hogy pár (cirka 15) évvel ezelőtt az ún. leukémia túlélési esélye alig haladta meg a 10%-ot...de az orvostudomány fejlődésének és a csontvelőátültetésnek köszönhetően mára ez a szám eléri a 80-85%-ot!!!
Donornak jelentkezni semmi többet nem jelent, mint elmész vért adni (4 egység), majd ezt követően egy laza vérvétel és bekerülsz egy adatbázisba...ezután a világ bármely részén élő emberen segíthetsz, CSUPÁN KÉT NAP KÓRHÁZI TARTÓZKODÁS ÁLTAL!!!
Két nap és két tűszúrás egy életért...
Gondoljátok meg...
Én már jelentkeztem...
Üdv: Tomi
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS ROG Swift OLED PG34WCDM /34",Curved 800R, 240Hz,G-Sync/ garanciával!
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest