Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- ZIDOO médialejátszók
- Computex 2025: háznézőben a Chieftec-nél
- Computex 2025: megfrissült a Cherry kapcsolókínálata
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
marpad87
csendes tag
AllShare programmal a számítógépről is tudsz tartalmat lejátszani a TV-n. Elindítod a gépen a filmet/zenét/képet, aztán lejátszás közben klikk a "lejátszás ezen" gombra. Vagy már egyből úgy indítod a lejátszást.
Tisztában vagyok vele, hogy a TV nem szerver, hiszen az nem is tárol tartalmakat, nem is lenne hol tárolnia. Az csak egy lejátszó. De mint ahogy a laptopról (Vista) látom a TV-t és tudok is a számítógépről lejátszani tartalmat rajta, úgy kellene látnom az asztali gépen is. De nem látszik az asztali gépen és a TV "menüjében" sem az asztali gép. Hiába van beállítva a DLNA (média szerver) Win7 alatt, egyszerűen nem működik a tartalommegosztás. AllShare programmal a beállítás varázsló végén úgyszintén nem látszik a TV az elérhető eszközök listájában. Ugyanezek a beállítások azonnal működtek a Vistán laptopon, szóval tudom hogy kellene kinéznie a dolognak, mit kellene látnom Win7-nél is.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest