Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Spec

    őstag

    Sziasztok! Lehet nem teljesen jó topikba írok, de ti biztosan tudtok valami okosat mondani erre a problémára.
    Tegnap PLEX-en keresztül, TV-n néztünk egy .mkv videót, és a lejátszásánál adódott egy elég zavaró hiba. Az audio sáv valamiért nagyon kiegyenlítetlen volt. Amikor csak párbeszédek, beszéd hang volt, akkor nagyon halk volt az egész, alig volt hallható. Ha felerősítettem a TV-t, akkor hallottuk, de amikor meg jöttek az effektek, a háttérzaj, stb. akkor az meg ordított, az egész lényegesen hangosabb lett, de fura módon akkor a beszéd hang is erősebb volt azzal együttesen. Ekkor le kellett halkítani, de utána meg megint halk lett, ha csak beszéd volt. Szóval nagyon idegesítő volt. Eddig ilyet nem tapasztaltam.
    Ugyanezt a videót ha számítógépen VLC playerrel lejátszom, akkor nincs ez, teljesen jól hallható végig. Kiegyenlített, egységes a hangerő.
    A PLEX-en belül a lejátszási beállításoknál be volt nyomva a "Többcsatornás audió normalizálása" opció. Utána megpróbáltam, hogy ugyanezt kikapcsolom, de nem vettem észre változást. A PLEX a legfrissebb verzió. Van valakinek ötlete, mi okozhatta ezt, és mi a megoldás rá?

    A video tulajdonságai az alábbiak:

    "They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine

Új hozzászólás Aktív témák