- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spec
őstag
Sziasztok! Lehet nem teljesen jó topikba írok, de ti biztosan tudtok valami okosat mondani erre a problémára.
Tegnap PLEX-en keresztül, TV-n néztünk egy .mkv videót, és a lejátszásánál adódott egy elég zavaró hiba. Az audio sáv valamiért nagyon kiegyenlítetlen volt. Amikor csak párbeszédek, beszéd hang volt, akkor nagyon halk volt az egész, alig volt hallható. Ha felerősítettem a TV-t, akkor hallottuk, de amikor meg jöttek az effektek, a háttérzaj, stb. akkor az meg ordított, az egész lényegesen hangosabb lett, de fura módon akkor a beszéd hang is erősebb volt azzal együttesen. Ekkor le kellett halkítani, de utána meg megint halk lett, ha csak beszéd volt. Szóval nagyon idegesítő volt. Eddig ilyet nem tapasztaltam.
Ugyanezt a videót ha számítógépen VLC playerrel lejátszom, akkor nincs ez, teljesen jól hallható végig. Kiegyenlített, egységes a hangerő.
A PLEX-en belül a lejátszási beállításoknál be volt nyomva a "Többcsatornás audió normalizálása" opció. Utána megpróbáltam, hogy ugyanezt kikapcsolom, de nem vettem észre változást. A PLEX a legfrissebb verzió. Van valakinek ötlete, mi okozhatta ezt, és mi a megoldás rá?
A video tulajdonságai az alábbiak:
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest