- TCL LCD és LED TV-k
- Analóg fényképezés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Home server / házi szerver építése
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kis Tigris
tag
sziasztok. Ma jött meg a Mini 2-m. Első körben megcsináltam az osztrák vizsgát. Majd regisztrálni akartam a Mydronespace alkalmazásba, de itt tortúra kezdődött, ami sajna nem oldódott meg
A GoodID-t gond nélkül megcsináltam, de mikor a Mydronespace alkalmazásban fiókot akarok csinálni, bekéri az GoodID-t, lefuttatja, dolgozik-gondolkozik, majd bedobja ezt a képernyőt:
1: nem is találhattak adatokat vele, mivel még most akarok fiókot regisztrálni...
2:másik eszközről hogy regisztráltam volna vele, mikor még ID-t is közvetlen előtte csináltam :/
3: nincs is webws felület ahol regisztrációt létre tudnék hozni
Szóval ez fogyatékos
Valami megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- UrbanFlow Inox kihúzható konyhai csaptelep
- Nespresso Delonghi tejhabosítós kávéfőző - Bontatlan, 2 év garancia - Eredeti ára 125e!
- Smart home kiarusitas
- Eladó okosotthon relék, dimmerek és redőnyvezérlők + SmartThings Hub (Zigbee, Z-Wave, Netatmo)
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A GoodID-t gond nélkül megcsináltam, de mikor a Mydronespace alkalmazásban fiókot akarok csinálni, bekéri az GoodID-t, lefuttatja, dolgozik-gondolkozik, majd bedobja ezt a képernyőt: