Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kis Tigris
tag
sziasztok. Ma jött meg a Mini 2-m. Első körben megcsináltam az osztrák vizsgát. Majd regisztrálni akartam a Mydronespace alkalmazásba, de itt tortúra kezdődött, ami sajna nem oldódott meg
A GoodID-t gond nélkül megcsináltam, de mikor a Mydronespace alkalmazásban fiókot akarok csinálni, bekéri az GoodID-t, lefuttatja, dolgozik-gondolkozik, majd bedobja ezt a képernyőt:
1: nem is találhattak adatokat vele, mivel még most akarok fiókot regisztrálni...
2:másik eszközről hogy regisztráltam volna vele, mikor még ID-t is közvetlen előtte csináltam :/
3: nincs is webws felület ahol regisztrációt létre tudnék hozni
Szóval ez fogyatékos
Valami megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Lightyear - befektetési app
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen TV-t vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- Smart home kiarusitas
- Tado V3+ komplett okosotthon fűtés eladó
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Akció! Csak tesztelt! WD Blue SN5000 4TB Nvme SSD! 0 Perc - 0 Írás!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A GoodID-t gond nélkül megcsináltam, de mikor a Mydronespace alkalmazásban fiókot akarok csinálni, bekéri az GoodID-t, lefuttatja, dolgozik-gondolkozik, majd bedobja ezt a képernyőt: