Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MaddeNNNN
üzenetére
Köszönöm a részletes leírást! Nem az volt a mondás, hogy a májdrónszpéazből lehet majd ezeket azonnal igényelni, kártyával fizetni, stb.?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A lakott területen figyelmeztetésnwk meg mi értelme van így, ebben a formában? Mivel a törvény alapján ez n táblától tábláig van, szóval az lenne a normális, ha külterületen csak akkor jelezne, ha ott tényleg releváns a figyelmeztetés. Remélem, foglalt légtérben legalább reális figyelmeztetést ad.
Tudom, még 10 év, és meg is lesz. Tényleg kár ezzel foglalkozni, mert a kutya nem nézi. Vagy, van már reális ellenpélda erre? Tavaly volt nagyobb szabású ellenőrzés, ilyesmi? Én semmi hasonlóról nem hallottam. Most vett ismerősöm egy Mavic Pro 2-őt,repteti kábé mindenütt. Mondom neki, jogsi meg biztosítás, regisztráció legalább legyen, az eseti meg olyan, hogy vagy van, vagy nincs. Ááá minek, motorra sincs papírom... Lehet ezt így is.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Linux kezdőknek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- 8gb 16gb DDR 5 so-dimm laptop RAM 4800MHz 5600MHz
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 6GB Formula Air Mesh G3 Chieftec500W
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Újszerű állapot 100% akku (2 ciklus)
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)