Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- Milyen TV-t vegyek?
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Statikus
üzenetére
Bizony, azokat szoktam nézni én is
Valójában az aerodinamikai dolgokkal kell nagyon tisztában lenniük a pilótáknak, mert az egy dolog, hogy ott van rengeteg műszer, mégsem lehet 100%-ban hagyatkozni rájuk. Élő példa műszeres dologra amikor az egyik magyar légitársaság A320-as fedélzetén a pilóta közli veled, hogy a gép visszafordul, mert a süllyedés során az orrfutómű kiengedését visszajelző műszer hibát jelez. Visszafordultunk Budapestre és hála az égnek sikeresen landoltunk (amolyan Die Hard feeling volt, rendőr, tűzoltó meg minden
) , mert az orrfutómű kint volt, csak a visszajelzésben résztvevő érzékelők valamelyike adhatta meg magát gondolom. Az orrfutómű esetén nem tudom, ha érződik, de pl. a középsőnél érezni a fedélzeten amikor kiengedi, viszont "érzésekre" nem hagyatkozhatnak, gondolom szigorú protokoll van ilyen eseményekre.Visszatérve a drónos dologhoz, szerintem a hidegben nem csak a jegesedés amivel kell számolni, vagy amitől kell tartani, mert a műanyag propellerek merevsége is változik ilyen hőmérsékleten, illetve az akkumulátor is másként viselkedhet, sőt ha nincs melegítve (zsebben akár), akkor felszállni sem engednek a DJI drónok.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Valójában az aerodinamikai dolgokkal kell nagyon tisztában lenniük a pilótáknak, mert az egy dolog, hogy ott van rengeteg műszer, mégsem lehet 100%-ban hagyatkozni rájuk. Élő példa műszeres dologra amikor az egyik magyar légitársaság A320-as fedélzetén a pilóta közli veled, hogy a gép visszafordul, mert a süllyedés során az orrfutómű kiengedését visszajelző műszer hibát jelez. Visszafordultunk Budapestre és hála az égnek sikeresen landoltunk (amolyan Die Hard feeling volt, rendőr, tűzoltó meg minden
) , mert az orrfutómű kint volt, csak a visszajelzésben résztvevő érzékelők valamelyike adhatta meg magát gondolom. Az orrfutómű esetén nem tudom, ha érződik, de pl. a középsőnél érezni a fedélzeten amikor kiengedi, viszont "érzésekre" nem hagyatkozhatnak, gondolom szigorú protokoll van ilyen eseményekre.