- Notebook hibák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabó András
tag
Azt egy kicsit túlzásnak érzem, hogy van egy kis 80-90 grammos szerkezetem, amivel nem 100, 50 méterre nem merek elmenni, mert önállósítj magát már 30 méter távolságban is, és mindig úgy repültem, hogy párom figyelte, hogy mit csinál, meg az egész szerkezet valami huszonegykét ezer Ft volt (igaz azért, mert akciós volt, de nem 90% volt az akció
), és ha most jól értem erre is vonatkozni fognak olyan szabályok ami Európában példátlan. Bár nekem a tervezet sem egyértelmű. Abban a tudatban vettem vagy 3-4 hónapja, hogy erre nem kell engedély meg miegymás. Nos a végkövetkeztetésem már sokadjára az, hogy nem örülök, hogy ebbe az országba születtem, persze nem lenne jobb Líbia, vagy Csád, és hasonló országok, de valami Finnországot, vagy Norvégiát, vagy hasonlót nagyon el tudnék magamnak képzelni, persze ha oda születtem volna.
Valaki tud abban segíteni, hogy most mit kellene betartani a kis 80-90 grammos DJI Tellomnal? Mert nem tudok eligazodni ezen a dróntörvényen.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Notebook hibák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hálózati / IP kamera
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Windows 10
- További aktív témák...
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- 208 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i7-13700F, RTX 4060 (ELKELT)
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), és ha most jól értem erre is vonatkozni fognak olyan szabályok ami Európában példátlan. Bár nekem a tervezet sem egyértelmű. Abban a tudatban vettem vagy 3-4 hónapja, hogy erre nem kell engedély meg miegymás. Nos a végkövetkeztetésem már sokadjára az, hogy nem örülök, hogy ebbe az országba születtem, persze nem lenne jobb Líbia, vagy Csád, és hasonló országok, de valami Finnországot, vagy Norvégiát, vagy hasonlót nagyon el tudnék magamnak képzelni, persze ha oda születtem volna.