Hirdetés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fujifilm X
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
"melyik miért szívózik.
Remélem nem is kell megtudnom"Na ezzel én is így vagyok...remélem nem kell megtudnom

Idő közben elmentem, és átvettem a gépet, így kiderült számomra is milyen papírt kapok...
Viszont megkérdeztem, illetve a karton dobozon is rajta van, honnan szerzik be a gépet,és ez az Ingram Micro Hungary LTd...ami talán jó hír, mert azt olvasom ez a cég DJI partner így talán nincs nagy probléma!Egyelőre nagy a boldogság....
Kicsomagol,regisztrál, feltölt, és irány a mező...2,2km-nél 60m-en kezdett el dünnyögni a jelerősség,hogy dobni fogja a jelet,,,akkor emeltem feljebb...a végén 120m-en jártam 2,7km-nél dobta el a jelet,,és indult haza...Mező ide vagy oda, azért nem kimondottan volt optimális a rálátás a gépre fák miatt , illetve van egy torony is "út közben" amin ül, és sugároz jó pár antenna....
Valszeg ha emelem feljebb a gépet, tovább jutok...de mivel a gyakorlatban ilyen "távolsági" repüléseket nem szoktam csinálni, és próbálom az esetek többségében a 120m-es rc hobby magasságot is betartani,igy elégnek éreztem ennyit is teszt gyanánt!
De ami a lényeg hogy az Ocusync meggyőzött,,,,egészen jelvesztésig tökéletes, mindenféle hibától mentes képet kaptam...patent
Szerettem a sima P4-et is de most:
I think this is the beginning of a beautiful friendship

Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- sziku69: Szólánc.
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- BMW topik
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
- További aktív témák...
- Bosch GLM 50-27 C Lézeres távolságméró Eladó
- UrbanFlow Inox kihúzható konyhai csaptelep
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- HP Elitebook X360 830 G7,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest