Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• twine

veterán

válasz NvidiaRTX #4849 üzenetére

Uh. éreztem, hogy félre érthető lesz az írásom...
    Azért is próbáltam írni , hogy ezek nem kimondottan hibák.... inkább egyéni preferenciák, és összehasonlításbol adódó különbségek...
    Úgy van ahogy mondod... Nagy előrelépés a V2, tényleg jó kis gép...
    Csak hát az egyéni preferenciák...
    Mint pld a körberakott érzékelőkkel en pld pont kitörölhetem, mert a hátsó érzékelők baromi jól jönnének, mivel sport módban belelognak a propok előre menetben a képbe... Ezért hátrafelé szoktam huzni .
    mikor viszont hátrafelé húzom a gépet "izomból", és a kamera képét nézem erősen.... Akkor jó volna ha valami vigyázna rám, de sport módban ezek ugye kikapcsolnak...
    Ezért aztán volt már hogy berepultem nyélgázon az akácerdőbe a tisztás végén (nagy élmény volt, mert közvetlen mellette voltak méhészet dobozai ,ezernyi méhel...azt a méhfelhőt ami akkor menekülés közben körbe vett, a mai napig nem tudom hogy úsztam meg egy fél csipessel a nyakamon.) :DDD
    Az oldalsó infra érzékelők megint csak tripod módban működnek,, ahhoz meg aztán már tényleg tudomány kell hogy abban a módban bárminek neki vezesd....

Ugyanakkor nem szabad elvitatni a tudását, mert ha csak egyszer szükséges lesz élesben az autonom repülés, biztos hálás leszek érte, ha közben ki tudja kerülni a tereptargyakat :R

Új hozzászólás Aktív témák