Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BEndre34
tag
Sziasztok!
Még a múlt héten voltam repülni és a P4 (az alap 4-es) repülés közben elvesztette a jelet. Ilyen már volt, emiatt nem is írnék, viszont a telefonon az akkumulátor kijelzés abban a pillanatban lement a kritikus szintre. Itt ijedtem meg, mert nem tudom, ilyenkor a beállítás szerint (jelvesztés miatt) elindul haza, vagy az akku miatt elkezd leszállni? Mivel a jobb stick hátrahúzásával elkezdett tolatni, és vissza is kapcsolódott (akku állapot visszakerült a jelvesztés előtti kb 60%-ra) nem derült ki, viszont erre vonatkozóan a leírásban sem találtam semmit. Mit tett volna, ha nem kapom vissza az irányítást?
u.i.: Visszanéztem a repülést a telefonon, de még a jelvesztés üzenete sincs meg (mondjuk ezt sem igazán értem, mert minden más kijelzés és repülési adat megvan).
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztrofotózás
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- KIA RIO 1.4 82760 km - eladó!
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó hibátlan állapotban.
- Saeco Intelia Deluxe (HD8904) automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest