Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Milyen videókártyát?
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Geller72
üzenetére
De biztos, hogy így van, mert már számtalanszor ki lett próbálva. Azt nem tudom, hogy IOS alatt rákérdez-e mert már rég visszaálltam androidra. Tök mindegy, hogy mivel lett átállítva, a művelet végén magát a drónt állítod át. Átállítás után meg már mindegy, hogy IOS-el vagy androiddal használod. Android alatt mindig rákérdez, hogy nem akarom-e visszaállítani, IOS-nél ezt nem tudom. De tuti, hogy működik IOS alatt is. Ezt bárki aláírja akinek volt AIR és átállította és iphone-al használta/használja. Még én is állítottam át Iphonos ismerősnek az AIR-t. Arra viszont nem emlékszem, hogy utána kérdezgeti-e a visszaállítást.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- UrbanFlow Inox kihúzható konyhai csaptelep
- Robotporszívó - Eufy Robovac L70 Hybrid
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 7 255HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Samsung Galaxy S25 Silver Shadow 128GB használt karcmentes gyári garancia 2028.12.19.-ig
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest