- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
KisBundi
üzenetére
Az szinte új. Ha valid, akkor újnak tekinthetőek. Nekem a legkevesebb töltésű akkuim az MP-hez 40+-osak, az átlag 80+-os. Ezért jobb minél több akkut venni, mert nem egy vagy két akkud van használva folyamatosan. Már ha relatíve sokat repülsz. Ha csak néha, akkor elég lehet a 2-3 akku is. Én általában 3 akkut repülök ki egy alkalommal. Nálam vannak a tartalékok is, de szinte majd mindig megáll a repkedés 3 akkunál. Ha komolyabb/keresős meló van, akkor úgy is inkább két géppel oldjuk meg.
Olvastam, hogy akár több száz ciklus (300+) is elérhető, de ez sok mindentől függ. A Dji oldalán (is) olvastam, hogy igazából érdemes egy alapvető szabályt betartani:
"tíz teljes ciklus után egy teljes feltöltési és kisütési ciklusnak kell lennie az akkumulátor töltöttségi szintjének kalibrálásához.
A kisülésnek két módja van: a lassú és a gyors.
Lassú kisülés: Helyezze be az akkumulátort a drónba, kapcsolja be a drónt és hagyja lemerülni, amíg az automatikusan kikapcsol, ha az akkumulátor töltöttségi szintje 5% alá merül."
-A gyors annyiban más, hogy repülsz vele mondjuk 10%-os min setuppal, aztán leszállsz, és úgy várod meg, amíg 5% alá esik..
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Rocket Faustino profi otthoni kávéörlő - MEGKÍMÉLT, KARCMENTES, ELADÓ
- Nespresso Delonghi tejhabosítós kávéfőző - Bontatlan, 2 év garancia - Eredeti ára 125e!
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Eladó Graef CM702 kávéőrlő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest