Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
forceberg
üzenetére
Az air is a hivatalos viszonteladóknál még mindig 270 környékén mozog fmc-ban. Ehhez mérten szerintem nem drága.
A hangja? Hát...olyan teljesen más.
Kisebb fordulaton dolgozik valamivel, és a propellerek hangja is másabb. Mondanám, hogy mélyebb, de az olyan hülye szó lenne rá.
Más. Az biztos, hogy nem olyan magas hangon muzsikál mint az air, és halkabbnak is tűnik.jozsi252 Mindenképp fmc-ben veszem majd, másban nem is gondolkodnék. De ez majd csak jövőre lesz tavasz környékén, addig az air-t nyúzom ami hála istennek kitűnő-újszerű állapotban van még mindig (kop-kop-kop). Soha sem akartam két drónt, de szerintem el sem fogom adni, mert annyira sajnálnám. Nagyon szeretem. A drónos cimborám is mondta, hogy jó kis gépnek tartja, persze nem pl a macic 2 pro-hoz vagy még jobbhoz kell hasonlítani...
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VR topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kisebb fordulaton dolgozik valamivel, és a propellerek hangja is másabb. Mondanám, hogy mélyebb, de az olyan hülye szó lenne rá.
Más. Az biztos, hogy nem olyan magas hangon muzsikál mint az air, és halkabbnak is tűnik.