Hirdetés
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- Mi a különbség a szerver és a PC között?
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- Videós, mozgóképes topik
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
qpakcovboy
őstag
Még egy kérdés felmerült. Az fcc módban a videó jele is erősebb? Tegnap bontogattam a szárnyait először komolyabban. 120 méter magasságból már nem jött a kép, illetve 350 méter távolság utan sem. Mindez külvárosi környezetben.
A másik téma a care.
A hosszú hétvége miatt szombaton vettem meg a gépet, de ahol vettem ott nem volt készleten care biztosítás. Mondom az eladónak, hogy no para majd azt elintézem a jővő héten. Erre közölte ezt a 48 órás dolgot. Ennek ellenére elhoztam. Az aktiválásnál az app felajánlotta, hogy vegyem meg a szolgáltatást, ezért nem haboztam. Kifizetést követően 10 percen belül jött is a mail, hogy el van intézve a dolog. Ügyintézés szwmpomtjából szerintem ez volt a legegyszerűbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Új Apacer 16GB DDR4 3200MHz
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude 7290 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Lenovo LOQ 17IRX10 FHD Gamer notebook - i7 13650HX 24GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 8GB
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest