Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SeniorTilla

veterán

válasz r3dsnake #10653 üzenetére

Plusz a teljes körű védelmem. a működőképes aktív követés akár közepes sebességnél is, stb. De mindegy, mindenki olyat használ ami neki tetszik. Nekem könnyű dolgom van, van összehasonlítási alapom :)

Egyébként a Neo 2 elég jó lett. Ha már a kicsiknél tartunk. Napokban repültem vele a Mátrában Goggles 3-mal, telefonnal és RC2-vel is, követés is volt az erdőben. Szépen tette a dolgát, és még a hangja is elviselhető volt. Halkabb lett mint a Neo 1.

Anno amikor a Flip és a Neo 1 megjelent, csodálkoztam, hogy ezeknek a gyenge kis gépeknek miért van ilyen borzasztó hangjuk. Egy Air 3-at nem hallasz meg olyan messziről, mint egy Flipet. A kéttollas propok miatt van elsősorban, plusz magas a fordulatszám, magas a pitch, ami a relatív (nem decibelben mért) hangérzetet nagyon megnöveli. Egy Mini 4 pro után ezek a gépek értelmezhetetlenek, legalábbis nekem. A mini 5 pro is hangosabb lett... de ott nagyobb a súly a kamera miatt, plusz a bajonettes propok miatt is lehet. Múltkor repültünk a 4 és 5-tel is egymás után, simán hallható a különbség, az 5 hangosabb.

Ez a gép nagyon hangos, érthető okokból. 150kmh vízszintesen (hátszélben megvolt már a 185 is), és ami még fontos: függőlegesen 110kmh felett van a max. sebesség, indulás után 2-3 mp alatt. Felszállásnál olyan, mintha puskából lőtték volna ki :)

Új hozzászólás Aktív témák