Hirdetés
- AMD FX
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
r3dsnake
üzenetére
Plusz a teljes körű védelmem. a működőképes aktív követés akár közepes sebességnél is, stb. De mindegy, mindenki olyat használ ami neki tetszik. Nekem könnyű dolgom van, van összehasonlítási alapom

Egyébként a Neo 2 elég jó lett. Ha már a kicsiknél tartunk. Napokban repültem vele a Mátrában Goggles 3-mal, telefonnal és RC2-vel is, követés is volt az erdőben. Szépen tette a dolgát, és még a hangja is elviselhető volt. Halkabb lett mint a Neo 1.
Anno amikor a Flip és a Neo 1 megjelent, csodálkoztam, hogy ezeknek a gyenge kis gépeknek miért van ilyen borzasztó hangjuk. Egy Air 3-at nem hallasz meg olyan messziről, mint egy Flipet. A kéttollas propok miatt van elsősorban, plusz magas a fordulatszám, magas a pitch, ami a relatív (nem decibelben mért) hangérzetet nagyon megnöveli. Egy Mini 4 pro után ezek a gépek értelmezhetetlenek, legalábbis nekem. A mini 5 pro is hangosabb lett... de ott nagyobb a súly a kamera miatt, plusz a bajonettes propok miatt is lehet. Múltkor repültünk a 4 és 5-tel is egymás után, simán hallható a különbség, az 5 hangosabb.
Ez a gép nagyon hangos, érthető okokból. 150kmh vízszintesen (hátszélben megvolt már a 185 is), és ami még fontos: függőlegesen 110kmh felett van a max. sebesség, indulás után 2-3 mp alatt. Felszállásnál olyan, mintha puskából lőtték volna ki

Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Diablo II: Classic és Resurrected
- AMD FX
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Hobby elektronika
- Hardcore café
- További aktív témák...
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- Philips Lattego EP2221 I Szervizelve I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest