Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
galocza
aktív tag
keziccsókolom.
egy számomra teljesen életidegen témában szeretnék érdeklődni: drónokról, s úgy tűnik, h ez a toipic, ahol ezzel érdeklődni kell.
háttér: szüleink egy kis faluhoz közel, de kb "tanyán" élnek. kb 240 fokban másznak be állatok a területre.
nevelőapám élvezi az állatok éjjeli mozgását figyelni, s ezért gondoltunk neki vmiféle éjjellátó drónt.
70 éves lesz, s szeretnénk neki vmi szépet, s jót, s amit élvez.
túl bonyolult lehet, h nem az ő világa, de pl xiaomi robotporsziját, robotfűnyíróit gond nélkül eligazgatja, szóval kora ellenére nem teljesen tech analfabéta.a kérdés: mit vegyünk neki?
én 2 technológiával találkoztam eddig amatőr fotográfus/videós tevékenységem során. az egyiket nevezzük fényerősítésnek. a másik lenne az infravörös.
ezek a készülékek melyiket tudják, illetve melyik melyiket? az ideális persze mind2 lenne...nevelőapámat sztem nem izgatja, h mekkora felbontásban, milyen csodálatos képeket készítsen, sem a videoképességek.
ő csak megfigyelne többnyire.
tehát fontosabbak lennének a készülék intrinsic, valós időben átlőtt eredményei, mint fotós/videós képességek.
erre pár szközt tudnátok javallani?
köszi,
g
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hardcore café
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest