Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Apple asztali gépek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Dbrand megfejtette mi hiányzik a Steam Machine-ről
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MooN00
aktív tag
Nem kötözködtem....megkérdőjeleztem....azt meg ugye nem tilos. De azt is csak akkor lehet, ha van mit.Másrészt nem igazán értem, írod, hogy okoskodok, de nem látom, hogy érvelnél az igazad mellett, ehelyett inkább csak kelted a feszültséget azzal, hogy sértegetsz....
Másrészt azért piszkálódtunk egy kicsit, mert nagyon elhanyagolod a helyesírás alapvető szabályait (az , hogy komolyan veszed váljék egészségedre..) , és így nehéz téged komolyan venni...
ui: legközelebb ha le akarsz járatni, legalább tedd be off topic-ba, vagy küldj egy privátot...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lexus, Toyota topik
- Gaming notebook topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete Zalman500W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest