- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
Új hozzászólás Aktív témák
-
JanR
addikt
-
JanR
addikt
válasz
raskolnikoff #749 üzenetére
igazad van.
tényleg elég nagy sza*ságok vannak itt Vista meg DX10 környékén.
kiadják a vista-t aztán egy egyszerű PC-re fel sem megy, pedig "csak" egy op.rendszer.
erre lassan kezd elterjedni mint OS, aztán BUMM Vista SP1 dx10.1-el...na hát ez a durva.
így is sok embernek gondot okoz dx9-ről dx10-re váltani(sőt midnekinek, még annak is aki megteheti, mert nem minden hőnszeretettprogramja indul vista alatt).
Érdekes amikor az XP-t kiadták nem volt ekkora felháborodás, és még egy gef 1-2-vel is simán lehetett használni,még játszani is lehetett vele...
hajrá dx10.1 - és a microsoft adjon megfelelő mennyiségű pénzösszeget, amiből egy olyan gépet vehetek, amin úgy mennek a játékok dx10.1-ben minta dx9-ben XP alatt -
JanR
addikt
válasz
FireKeeper #744 üzenetére
"8800GTX-en full grafikán mennyen 500fps-el(lehet, hogy túloztam)."
-
JanR
addikt
nem értem miért van oda mindeki a 8800GTX-től.
lehet, hogy még most is 100k, de már 1 éve van.
az, hogy a crysis, egyesek szerint brutál gépigényű, mások szerint optimalizálatlan fos...hát oszlanak a vélemények, de miért várja el midneki, hogy 8800GTX-en full grafikán mennyen 500fps-el(lehet, hogy túloztam).
anno ugyan ez volt farcry-al...nvidia kiadott egy szar dx9-es vga sorozatot (FX) és azokon sem ment a farcry full grafon, ha ment akkor is szanaszét akadta magát, pedig azok is drágák voltak akkoriban. ugyan ez van most is.
lehet, hogy a 8as széria csilivili, meg erős és stb...de a dx10-et ki sem használja, csak "támogatja" ne várjatok tőle sokat!
a dx10-nek is kell egy kis idő mire kiforrja magát és optimális x10-es vga-k lesznek(most már dx10.1).
SLi - CF? az meg minek, amikor ugysem kétszerezi a VGA-k teljesítményét, de hát hajrá.
aki meg türelmetlen és "sír" (tisztelet a kivételnek), hogy nem megy a drága gépén az új játék, hát az így járt...tudhatná, hogy ez van ha fejlődik valami, akkor az új dolgoknak kell idő mire simán menni fognak. én ezért ugrom át a 8-as szériát és várok egy "szerény" 7800GTX-el a 9-es szériára, vagy nemtom mi lesz helyette, mert az már tuti beleharap a dx10-be és kezelni is tudja majd.sorry, ha valakit is megbántottam vele
-
JanR
addikt
én most már csak azt nem kezdem érteni, hogy mivan
valaki azt szalykózza, hogy 8900gtx és 8950gx2 várható, valaki pedig azt, hogy 9800GTX...
ez mind szép spekuláció, de mikor fog ez megvalósulni? találgathatunk, de értelmetlen szerintem...majd kiadnak valamit és lehet majd sorbaállni és nézelődni/tesztelni/használni.d9rulz, minek dx10? főleg dx10.1...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadiúj számlás SSD-k! Kèszleten több darab!
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Vadiúj gèpházak! Gamereknek ès Akiknek fontos a külső!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest