Hirdetés
Aktív témák
-
kiskornel
addikt
válasz
BV92NTZ #29495 üzenetére
Kicsit vagdosni kellene a képeket. Az rendben van, hogy a közepén van a madár, hisz ilyenkor a középső fókuszpontot szokás használni, és nincs idő pöcsölni. Viszont utólag a madarat el kellene tólni valamelyik szélére. Úgy vagdosni, hogy amerre néz, arra több tér legyen.
Azt a pillanatot kell elkapni, amikor még nem vette fel a kaját. Így nem tűnik annyira természetesnek. Egyesek még azt is feltételezhetik, hogy etetéssel csináltad.Erről ugyan nem bizti, hogy tehetsz, de az oldalad nagyon lassú. Nehézkes a képek nézegetése. Többet látom a "töltés" jelet, mint a képeket. Még itt a cégnél, vakker-nagy-sávszélességen is tetü lassan lehet böngészni.
Ezt csak azért mondom, mert aki nem nagyon elszánt, 5mp után x-et klikkel a jobb felső sarokban... -
máyköl
veterán
válasz
BV92NTZ #29495 üzenetére
Szép madarakat kaptál le, gratu.
Nekem a második tetszik a legjobban, talán ott van egyedül "természetes" környezete, ezért tetszik igazán. Tetszik, hogy az előtérben és a háttérben is van egy elmosódott rész, és középen éles csak a kép. Jobbról talán még vágnék. Így eléggé középre van komponálva a kép, próbáld meg szerintem az állat, jelen esetben a madár, nézési irányában helyet hagyni, itt ugyanannyi hely van a háta mögött, mint elöl, szerintem jobb lenne, ha elöl lenne az a hely, amit a háta mögött kaptál. Ez mindhárom képedre igaz, szerintem figyelj erre oda. Egyébként aranyos madarak, hangulatos képek!Máyköl
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple Music
- Politika
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...