Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bluetooth hangszórók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Dtomi
őstag
Egymás elől ijesztenék el a legjobb pillanatokat , mert itt erről lehet szó. Valahogy megértem a term. fotósokat...aki van olyan elszánt, hogy megkeresi ezeket a helyeket, az megérdemli....manapság ebben van a kihívás.
Ettől is félek igazából, hogy miután én eltévedtem a nádasba hajnalba kiépítettem a leshelyet a legjobb helyekre, megcsináltam a bevezető utat, és én sem szeretném ha egyik hajnalba egy teljesen idegen feküdne a helyemen úgy, hogy esetleg csak arra a napra sikerült szabaddá tennem magam, direkt a fotózás kedvéért. És más csupán kihasználja az én munkámat.
Másfelől a természet fotózása nem egyenlő a természet szeretetével.
Ez pedig a másik ha a national geographic címlapfotója egy kitömött jégmadár, akkor miért bízzak abban, hogy más is ugyan úgy fogja védeni a természetet mint ahogy én tettem.
Hydra szívesen segíteném a kezdőket ha nem olyan kérdéseket tennének fel amiket írtál. Bár engem a felszerelés kérdése nem zavar 1* én is megkérdeztem mi lenne az alap amivel el lehet kezdeni természetfotózni. Sokkal inkább attól félek, ha esetleg kiviszek valakit és ugye akkor tanítom elmondom mit szabad mit nem, legközelebb is úgy fog e viselkedni mikor már nem leszek ott.
Szóval ezért tartózkodok és félek én is, mint a legtöbb természetvédő-természetfotós ezeknek a kis védett helyeknek a neten való publikálásához.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- Subaru topik
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest