Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

• Dtomi

őstag

Egymás elől ijesztenék el a legjobb pillanatokat , mert itt erről lehet szó. Valahogy megértem a term. fotósokat...aki van olyan elszánt, hogy megkeresi ezeket a helyeket, az megérdemli....manapság ebben van a kihívás.

Ettől is félek igazából, hogy miután én eltévedtem a nádasba hajnalba kiépítettem a leshelyet a legjobb helyekre, megcsináltam a bevezető utat, és én sem szeretném ha egyik hajnalba egy teljesen idegen feküdne a helyemen úgy, hogy esetleg csak arra a napra sikerült szabaddá tennem magam, direkt a fotózás kedvéért. És más csupán kihasználja az én munkámat.

Másfelől a természet fotózása nem egyenlő a természet szeretetével.

Ez pedig a másik ha a national geographic címlapfotója egy kitömött jégmadár, akkor miért bízzak abban, hogy más is ugyan úgy fogja védeni a természetet mint ahogy én tettem.

Hydra szívesen segíteném a kezdőket ha nem olyan kérdéseket tennének fel amiket írtál. Bár engem a felszerelés kérdése nem zavar 1* én is megkérdeztem mi lenne az alap amivel el lehet kezdeni természetfotózni. Sokkal inkább attól félek, ha esetleg kiviszek valakit és ugye akkor tanítom elmondom mit szabad mit nem, legközelebb is úgy fog e viselkedni mikor már nem leszek ott.
    Szóval ezért tartózkodok és félek én is, mint a legtöbb természetvédő-természetfotós ezeknek a kis védett helyeknek a neten való publikálásához.

[Szerkesztve]

Aktív témák