Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Hydra SR

    addikt

    válasz hattorihanzo #2246 üzenetére

    Tetszik, hogy ilyen lazán, ösztönös esztétikai érzéken alapuló negatív kritikának hívod ezt:
    ''...ha ezek a legjobbak, milyenek a többiek?'' - amiből ez az ösztön: ''...hogy képtelen a témát középre helyezni, a madarak farka nem számít'' (már bocs de szerintem tényleg nem számít, ez nem biológiai album)
    vagy ezt: ''Olyan az egész, mint egy elrontott, vaktában lőtt valami, amit az ember a következő pillanatban töröl a kártyájáról, nemhogy még felrak mutogatni egy nyílvános fórumra. Gyalázatos.'' Én ezt nagyképű, irritáló stílusú fikázásnak hívom, nem kritikának.

    Senki nem hasonlítgatta magát a legnagyobbakhoz csak mutattam pár példát, hogy miért nem állja meg a helyét az indoklásod. Képet sem kért számon rajtad senki, én sem azt az elvet vallom hogy aki nem fotóművész az ne is mondjon véleményt egy képről. Nem is értem, miért írtad ezt. A baj az, hogy te úgy szóltál hozzá, mint ha az lennél, méghozzá egy igen rosszul nevelt példány csak még a technikai tudásod sincs meg hozzá és hihetetlen sületlenségeket hordtál össze.

    Egy kis illemtan: ha megérkezel valahova ahova még máskor is vissza szeretnél menni akkor nem árt körülnézni, hogy mi ott az elfogadott. Itt ez nem.
    Volt már dolgunk pár ilyen érkezővel. Némelyik visszavett az arcából és maradt, mások sértődötten továbbálltak. Rajtad áll, nekifuthatsz mégegyszer.

    [Szerkesztve]

    A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.

Aktív témák