Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autóhifi
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
Aktív témák
-
Xantomas
őstag
Pedig fényes és zöld
Én valami génhibás ganajtúrónak néztem, aztán öcsém a biológus tanonc felvilágosított, hogy a ganajtúrók családjába tartozik, csak rózsabogárnak hívják. Ha jól megnézed, zöld az. De nem "hosszabb mint zöld"
Itt az eredeti Elnézve a képet, sztem ez a maximum amit ki lehet a gép érzékelőjéből hozni.Valami olyat szeretnék, amit kis variálással lehet alkalmazni minden képemre, és nem olyan mint a megszokott. Majd alakulgat, de mindenképpen ilyen irányba szeretnék elindulni. Nem asztali, vagy fali képkeretbe megy, hanem monitorra, bár kerettel együtt meg kéne tartani a 3:2-es arányt.
(#11011) Cassidey Az első nagyon tetszik, a második meg nem tudom honnan ismerős. Nem az infoparknál, vagy a millenáris parkban csináltad?
(#11016) Fejo ez is jó. Hogyan készült? Hosszú záridő, állványról a hátsó ülésről, vagy effekt?
Pilács, ajánlom hogy használj RAW-ot, és akár 400-800-as ISO-t, majd a végeredményre rámenni Neat Image-gel. Egész jó program zajszűrésre. Nem lesz tökéletes a végeredmény, onnan már lehet hova fejlődni.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- GoPro HERO 13 - 12 - 11 - 10 - 9 akciókamerákhoz való ND 4/8/16/32 szűrő készlet (Neewer)
- Nikon SB-900 professzionális vaku
- Canon IXUS 70 ( SD1000 ) eredeti dobozban, minden tartozékával.
- Nikon 5200 + AF-S DX NIKKOR 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR kit + rengeteg tartozék
- Fujifilm FinePix S4700 Digitális fényképezőgép 16 MP