Hirdetés
Aktív témák
-
D4rkm4n
őstag
válasz
Motion_Blur #11195 üzenetére
Az utolsó képen a jobboldali fókáról csináltam volna egy portrét. egész jók voltak hozzá a fényviszonyok.
Amúgy szép képek. Turista fotók.
-
Szoles
senior tag
válasz
Leginkább az első teve a bejövős, de a harmadik is tetszik. A fókák szerintem is setétek lettek.
[ Szerkesztve ]
-
drkbl
őstag
válasz
Az első nagyon tetszik
Az utolsó is jó, kár, hogy kicsit sötétek a fókák - spot fénymértél?
-
BEE
addikt
válasz
A tevék jók !
Szerintem élvezik a pózolást, jól lehet fotózni őket.BEE
-
eddie17
addikt
válasz
philoxenia #11182 üzenetére
Teljesen olyan érzésem volt hirtelen, mintha a csávó poszter lett volna.
-
drkbl
őstag
válasz
A lufifeliratokról rögtön tudtam, ki az elkövető
Nem vagyok otthon a koncertfotózásban, de nagy hangulatvesztés lenne a kép álló formátumban, csak a feltartott kezekkel + egy kis kerettel? Számomra a bal oldal mint ha ott sem lenne a bemozdult, világos fej miatt.
[ Szerkesztve ]
-
róland
veterán
válasz
philoxenia #11185 üzenetére
Zenekar? Énekes/gitáros neve? (Ismerős az arc, de nem ugrik be a zenekar.)
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Rakeem #11183 üzenetére
Érdemes belekomponálni a fő téma mellé valamit, ami kiegészíti a képet, vagy olyan szűkre vágni, hogy ne mondjuk a kocsi maga legyen a téma, hanem a részletei, stb. Persze nem mindig lehet ezt megtenni, csak mások, akiknek nincs meg az eredeti élmény nem ugyanazt látják a képben, mint a fotós.
-
róland
veterán
válasz
Milyen koncerten készült?
-
Rakeem
aktív tag
válasz
philoxenia #11181 üzenetére
köszi a reagot.
igen vannak gondok a kompozícióval ezt én is érzem.
sajnos a frissített galériába csak az előhívásra szánt 3:2 ill 2:3 vágott képeket találtam meg.
és mivel 10x15cm az előhívni kívánt méret ezért nem engedtem meg magamnak azt a luxust hogy tágra vágott képeket hívassak elő, hiszen az a "lényeg" rovására menne.Átgubizom majd a vinyómat és megkeresem az eredeti képeket. de ma erre szerintem már nem lesz időm...
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Rakeem
aktív tag
Mivel az utolsó linkemre jó ha jött egy reag, nekifutok még1x.
Most vagy ennyire borzalmas az összes képem, vagy keveseltétek...
Éppen ezért kiegészítettem pár képpel a galériám.[ Szerkesztve ]
-
eddie17
addikt
Kicsit elrontottam, ebből is látszik, hogy kezdő vagyok. Amúgy 10x-es optikai zoommal készült kézből, de nem kellett volna ennyire ráközelítenem.
Szerintem a vasúthoz van valami köze, mivel egy állomáson volt, csak szegény az idők során egy picit lepukkant.
Így is megvágtam, mert voltak belelógó részek, úgy még rosszabb volt -
-
eddie17
addikt
Sziasztok.
Ez az első megnyílvánulásom itt, szeretnék mutatni egy képet.
Nem lett nagy szám, de az első jobban sikerültek között van.
Link -
drkbl
őstag
válasz
szabokarlo #11170 üzenetére
A 2,9,11,14 tetszik, jó témák! A 14 régi mozifilmes színvilág
, a 11-esnél kár, hogy becsillantak a falevelek, jó a kontraszt a két mintázat között. A vízparti témák közül némelyik szerintem lehetne vízszintesebb.
-
szabokarlo
tag
Néhány kép:
http://picasaweb.google.com/szabokarlo/2008NyR
-
BEE
addikt
válasz
Pangea65 #11159 üzenetére
Nagyon jó portré !
Nekem az első változat tetszik jobban, a másodiknak a vágása
nagyon nem jön be.
Az utómunka hibái nálam beleférnek, bár a szellemképes kéz erős.
Ami nem tetszik, az a keret.
Ehhez a lágyított képhez szerintem durván éles az a vonal.
Csökkenteném a hangsúlyát a képen.BEE
-
Pangea65
csendes tag
Köszönöm mindenkinek, valóban eltúloztam kicsit a dolgokat. Érdekesnek találtam, azért kértem a véleményeket.
Itt egy szolidabb, átgondoltabb verzió. -
Jinxx
senior tag
válasz
Pangea65 #11154 üzenetére
Tényleg nagyon jól van megkomponálva, nagyon profi, beállított hatást kelt, viszont az utómunkával nagyon elcsúfítottad. Nem tudom mit csináltál vele, de elég lett volna egy színtelenítés plussz egy kis zaj, de az sem feltétlen. Én szívesen megnéznék egy szolidabb verziót.
Sz.: A szürke foltokat is jól otthagytad jobb oldalt. Gondolom először valamit kiretusáltál, aztán valamit állítgattál, és annak hatására előjött. Mindenesetre az sem kellene oda.[ Szerkesztve ]
-
Pangea65
csendes tag
Egy "portré" a végére...
-
Pangea65
csendes tag
Törölve, sorry..
[ Szerkesztve ]
-
*Ropi*
félisten
válasz
runner 125 #11146 üzenetére
Az konvertáláskor is belekerülhetett. Képgalériák motorjai csinálnak ilyen zajt a képekbe leméretezéskor.
-
Pangea65
csendes tag
válasz
runner 125 #11144 üzenetére
Milyen zaj? Ez egy S3 IS-sel készült, full zoommal -nem makro-, tehát nincs is zaj.
Másrészt le van butítva webre..[ Szerkesztve ]
-
drkbl
őstag
válasz
runner 125 #11137 üzenetére
-
Depression
veterán
válasz
runner 125 #11138 üzenetére
Köszönöm
A képek azért kerültek ekkora (teljes) méretben ide, mert egy másik topicban a gép minőségét akartam itt bemutatni, nem a tehetségem. -
runner 125
nagyúr
válasz
Depression #11133 üzenetére
A portré egész korrekt,talán a tetejéből vágnék még.
A gyümölcskosár sztem jó!
Az utolsó képnél már elég erőteljesen látszik a zoom hatása.. (ca,zaj,részlettelenség)
Üdv.M
ui.: Legközelebb szvsz kisebbe töltsd fel a képeket -
Xantomas
őstag
Thx, ezt megfogadom. Nem is figyeltem meg hogy pont úgy tűnik, mintha összeérne a két vezeték.
rumos14 Fuji S5600, UV szűrővel, bár sokat nem használ. Arra jó, hogy nem a fekete objektív sapka van rajta, hanem egy üveglap. Nem kell a levétellel szöszmötölni, meg használat közben hogy lóg, fityeg össze-vissza.
(#11133) Depression
Nem a legjobb képek, de mivel csak csak alig párszáz expó van a gépben, simán rá lehet fogni, hogy nem tapasztaltad ki eléggé.
A barackos viszont tetszik, csak picit hátrébb tettem volna a fókuszt az egyik barackra, valamint nem vágtam volna ilyen szűkre. A háttérben levő fém tállal is nagyon jól harmonizál.[ Szerkesztve ]
-
rumos14
nagyúr
válasz
Depression #11133 üzenetére
lehet, hogy velem van a baj, de ezek sztem elég gyengék. tudom, relatíve olcsó gép, nagy zoom-mal, manuális üzemmódokkal, de akkor is.
az arckép egész jó, jó a bőrszín és a részletek is megvannak.
az utolsó kép, értem én, hogy max zoom, de ez mobilteló szint. az ég fehér (kiégett), a fák teteje lila (purple fringing), a kép összes többi része egy részleteket nem tartalmazó kontraszt és színek nélküli szemcsehalmaz. -
Depression
veterán
Kodak ZD710 -zel készített képek
makro
arckép
gyümölcskosár
közel-távol együtt
10x optikai zoom kézben tartvaA makró kivételével mind auto módban készültek
nem dicsekvésképp, hanem bemutató szándékkal kerültek fel a képek szobait és esti képet még pótolok[ Szerkesztve ]
-
drkbl
őstag
válasz
flegos #11125 üzenetére
Igaz, csak ahhoz nagyon kis rekesz kellett volna, ha egyeltalán lehetséges, mert majdnem egy síkban van a fa az építménnyel.
@Xantomas: Tetszik az oszlopos kép, nagyon tetszik a kék-sárga. Magány témájában: a kis képen úgy néz ki, mintha kapcsolódna a háttérben levő oszlophoz, azért is néztem meg a képet, hogy milyen "utolsó szalmaszál" kapcsolat
Szerintem magányosabb lenne, ha nem venné közre a háttérben lévő oszlopot, jobban kihangsúlyozná a különállóságát, azt, hogy nincs bent a "szokásos" oszlopsorban.
-
Hydra SR
addikt
válasz
Xantomas #11128 üzenetére
Ja, akkor sugárzásveszély jel
Esetleg p*na, mint a viccben(Doktor úr, hát nem én vagyok perverz, hanem maga mutogat nekem folyton erkölcstelen képeket!)
A villanyoszlopos képed egész jó lenne, csak nagyon alulexponált és a fehéregyensúly is a sárgába csúszott.[ Szerkesztve ]
-
Xantomas
őstag
válasz
Hydra SR #11127 üzenetére
A valóság az más, ahhoz nem kell fantázia.
Nem messze tőlünk van egy szanált távvezeték, azóta már jó régen a föld alatt megy a delej, de ezt a tartót/oszlopot valamiért meghagyták. Iszonyat jól néz ki, de még soha nem találtam olyan fényekben ami igazán tetszen, és sugározza magából az elhagyatottságot.
[link] -
Cs.-Istvan
csendes tag
-
Fejo
őstag
Július 20.-ig elköszönök, megyek szabadságra, remélem 21.-től jó pár fotóval gazdagíthatom a fórumot.
Mindenkinek üdv, Fejo
-
Mercutio_
félisten
Toltam a makrósba is néhány képet, valamint itt van még 2 rozsdafarkú fióka
-
micro
addikt
A szövettség.
-