Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mobilizmo #1115 üzenetére
Engem közvetlenül nem érint. Van DÁP-om és ügyvédi aláírásom.
De állampolgári szinten a kollégáimmal nagyon tisztán látjuk a visszaesést. Az ügyfelek nagyon nagy többsége (gyakorlatilag 100%-a) visszatért a papírhoz. Ismét postára járunk leveleket felvenni, ami velem előtte másfél évig nem fordult elő, mert minden olyan iratot, amelyiknek az aláírásánál nem kellett jelen lennem, el tudták küldeni AVDH-val, ritkán eszemélyis hitelesítéssel.
Nekem és két közeli kartársamnak jelenleg nincs olyan ügyfelünk, aki elektronikusan írna alá. Nyomtatás, aláírás, tanúk (egy csomó példányban), posta, bélyeg, tértivevény, küldemény átvétele a postán, iktatás, lefűzés.
Ez nem túlérzékenység, ez a konkrét valóság.
Arról nem is beszélve, hogy számomra az év úgy kezdődött, hogy elektronikus aláírási lehetőség hiányában nem tudtam elvállalni egy olyan ügyet, amelyik egy tartós megbízáshoz vezetett volna.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgatós találkozó
- Háztartási gépek
- Call of Duty: Black Ops 7
- Vezetékes FEJhallgatók
- Felvásárolja az Arduinót a Qualcomm
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 14 Pro kerestetik
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest