Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mobilizmo
üzenetére
Tudom, hogy nem mindenki ért ezzel egyet, de én egyre felháborítóbbnak tartom ezt az állami kényszert. Nem elég, hogy okostelefonod kell, hogy legyen, annak relatíve újnak kell lennie, és ezen belül még szűkítjük a kört.
A hangsúly a KELL-en van. Mert azt el tudom fogadni, hogy egy ilyen érzékeny területre erős biztonsági igényeket kötnek ki, és még azzal is egyetértek, hogy ez nem az egyén magánügye.
Az egyik probléma szerintem a minőség szintje, aminek az egyik indikátora az, hogy a saját definícióiknak megfelelő készülékek sem feltétlenül működnek.
Ami viszont sokkal nagyobb, sőt, szerintem vérlázító probléma az a ráutaltság. Az, hogy nincs más lehetőség az általuk is (amúgy indokoltan) forszírozott elektronikus aláírás az állam által biztosított használatára -- miután két működő lehetőséget is beszántottak.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- Spórolós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen egeret válasszak?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest