Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mobilizmo #1115 üzenetére
Engem közvetlenül nem érint. Van DÁP-om és ügyvédi aláírásom.
De állampolgári szinten a kollégáimmal nagyon tisztán látjuk a visszaesést. Az ügyfelek nagyon nagy többsége (gyakorlatilag 100%-a) visszatért a papírhoz. Ismét postára járunk leveleket felvenni, ami velem előtte másfél évig nem fordult elő, mert minden olyan iratot, amelyiknek az aláírásánál nem kellett jelen lennem, el tudták küldeni AVDH-val, ritkán eszemélyis hitelesítéssel.
Nekem és két közeli kartársamnak jelenleg nincs olyan ügyfelünk, aki elektronikusan írna alá. Nyomtatás, aláírás, tanúk (egy csomó példányban), posta, bélyeg, tértivevény, küldemény átvétele a postán, iktatás, lefűzés.
Ez nem túlérzékenység, ez a konkrét valóság.
Arról nem is beszélve, hogy számomra az év úgy kezdődött, hogy elektronikus aláírási lehetőség hiányában nem tudtam elvállalni egy olyan ügyet, amelyik egy tartós megbízáshoz vezetett volna.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gaming notebook topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Mars Gaming MK60W 60% Mechanikus Blue Switches Gamer Billentyűzet Spanyol Kiosztás
- 2019 - BMW I3S 120Ah
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Új áru!!! 09.22. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest