- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
2007ath
aktív tag
Köszönöm a választ. Közben tovább tesztelgettem az alkalmazást, és az eddigiek alapján az alábbi tapasztalatokat szűrtem le:
- A QR kóddal való hitelesítés elfogadhatóan működik, tehát egy asztali géppel vagy notebook-kal való használat során boldogul vele az ember.
- Mobiltelefonon való hitelesítés ("DÁP alkalmazás megnyitása") op. rendszer (Android vagy iOS) függő. Androidon nem működik rendesen, pedig több böngészővel is próbáltamGalaxy S23-on (Android 14) teszteltem Opera, Chrome és Samsung gyári böngészőkkel. Operánál egyből beugrik a reklám oldal, aztán se előre, se hátra. A Samsung böngészőnél eléggé kaotikus a helyzet, nem terhelném vele a fórumot. A Chrome-nál már majdnem úgy tűnt, hogy működni fog (eljutottam addig, hogy ujjlenyomatot kér), de a célegyenesben azt írja ki, hogy "Ismeretlen hibába ütköztünk."
Szóval, ez így még béta verziónak is gyenge.
-
2007ath
aktív tag
Sziasztok! Feltelepítettem a DÁP alkalmazást a telefonomra, és egy speciális helyzet leszámítva tudom is használni. Ha úgy szeretnék belépni egy állami szolgáltatásba (pl. tarhely.gov.hu vagy eszja.nav.gov.hu), hogy az asztali gépemen egy böngészőben rálépek a kívánt oldalra, ott a DÁP-os hitelesítést kérem, a telefonomon lévő alkalmazással pedig beolvasom a QR kódot, akkor minden rendben működik.
Ha viszont nincs asztali gép, hanem pl. a tarhely.gov.hu-ra a telefonomról (egy böngészőből) próbálnék belépni (a hitelesítéshez pedig a "DÁP alkalmazás megnyitása" gombot nyomom meg), akkor nem hitelesítés történik, hanem egy DÁP-pal kapcsolatos ajánló jelenik meg, ilyen szöveggel, hogy "Az állami szolgáltatások elérhetővé válnak mobiltelefonon is ..." és felkínálja a DÁP alkalmazás letöltésének lehetőségét a PlayStore-ból. Mintha nem lenne az még telepítve.
Sikerült már valakinek mobiltelefonról elérni ilyen szolgáltatást (pl. a tarhely.gov.hu-t)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest