- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
2007ath
aktív tag
Köszönöm a választ. Közben tovább tesztelgettem az alkalmazást, és az eddigiek alapján az alábbi tapasztalatokat szűrtem le:
- A QR kóddal való hitelesítés elfogadhatóan működik, tehát egy asztali géppel vagy notebook-kal való használat során boldogul vele az ember.
- Mobiltelefonon való hitelesítés ("DÁP alkalmazás megnyitása") op. rendszer (Android vagy iOS) függő. Androidon nem működik rendesen, pedig több böngészővel is próbáltamGalaxy S23-on (Android 14) teszteltem Opera, Chrome és Samsung gyári böngészőkkel. Operánál egyből beugrik a reklám oldal, aztán se előre, se hátra. A Samsung böngészőnél eléggé kaotikus a helyzet, nem terhelném vele a fórumot. A Chrome-nál már majdnem úgy tűnt, hogy működni fog (eljutottam addig, hogy ujjlenyomatot kér), de a célegyenesben azt írja ki, hogy "Ismeretlen hibába ütköztünk."
Szóval, ez így még béta verziónak is gyenge.
-
2007ath
aktív tag
Sziasztok! Feltelepítettem a DÁP alkalmazást a telefonomra, és egy speciális helyzet leszámítva tudom is használni. Ha úgy szeretnék belépni egy állami szolgáltatásba (pl. tarhely.gov.hu vagy eszja.nav.gov.hu), hogy az asztali gépemen egy böngészőben rálépek a kívánt oldalra, ott a DÁP-os hitelesítést kérem, a telefonomon lévő alkalmazással pedig beolvasom a QR kódot, akkor minden rendben működik.
Ha viszont nincs asztali gép, hanem pl. a tarhely.gov.hu-ra a telefonomról (egy böngészőből) próbálnék belépni (a hitelesítéshez pedig a "DÁP alkalmazás megnyitása" gombot nyomom meg), akkor nem hitelesítés történik, hanem egy DÁP-pal kapcsolatos ajánló jelenik meg, ilyen szöveggel, hogy "Az állami szolgáltatások elérhetővé válnak mobiltelefonon is ..." és felkínálja a DÁP alkalmazás letöltésének lehetőségét a PlayStore-ból. Mintha nem lenne az még telepítve.
Sikerült már valakinek mobiltelefonról elérni ilyen szolgáltatást (pl. a tarhely.gov.hu-t)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad T14 G1 Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest