Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kovacs65 #698 üzenetére
Pár éve amikor csináltattam ezt nem vállalták, muszáj volt 1 hét múlva visszamenni (lehet ez változott?). Akinek nincs nfc telefonja az pedig ha postán kapja be sem tudja aktiválni magát a személyit se, kénytelen hivatalban átvenni úgy hogy vinnie kell a zöld kártyát is, ha elfelejti mehet vissza harmadszorra is.
-
DarkByte
addikt
válasz
kovacs65 #690 üzenetére
Sajnos már nem találom melyik oldalon olvastam ezt, úgy emlékszem hivatalos közlemény volt.
De akkor ezek szerint csak lehetett igazság alapja, ha neked megcsinálták.Doky586: nem kell második látogatás, ha oké vagy azzal hogy 2 ezer forintért kipostázzák. Én már bánom is hogy nem úgy kértem. De most már mindegy.
(A DÁP miatt azt hittem úgy is be kell mennem megint, de végül utána aktiválták a régire, és már nem akartam variálni.) -
PitLee
őstag
-
Gabonetta
aktív tag
válasz
kovacs65 #336 üzenetére
A tarhely.gov.hu oldalon kattints arra, hogy bejelentkezés DÁP mobilalkalmazással, utána DÁP alkalmazás megnyitása, ott engedélyezed a belépést a weboldalnak és visszamész a böngészőbe, ami közben frissült, és be is vagy lépve. A DÁP alkalmazás Tárhely belépése csak ezt a linket nyitja meg egyébként.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged