- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- Akkor is nehéz dolga lesz az Intelnek, ha részesedést vásárol benne az USA
- Megnyitotta kapuit a hardverpláza
- Megjöttek a Corsair Nautilus RS LCD sorozatú, készre szerelt vízhűtései
- Formabontó analóg klaviatúra a Sunder keze nyomán
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Komolynak tűnő gamepadekkel gyarapította palettáját a Razer
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doky586
félisten
válasz
kovacs65 #698 üzenetére
Pár éve amikor csináltattam ezt nem vállalták, muszáj volt 1 hét múlva visszamenni (lehet ez változott?). Akinek nincs nfc telefonja az pedig ha postán kapja be sem tudja aktiválni magát a személyit se, kénytelen hivatalban átvenni úgy hogy vinnie kell a zöld kártyát is, ha elfelejti mehet vissza harmadszorra is.
-
DarkByte
addikt
válasz
kovacs65 #690 üzenetére
Sajnos már nem találom melyik oldalon olvastam ezt, úgy emlékszem hivatalos közlemény volt.
De akkor ezek szerint csak lehetett igazság alapja, ha neked megcsinálták.Doky586: nem kell második látogatás, ha oké vagy azzal hogy 2 ezer forintért kipostázzák. Én már bánom is hogy nem úgy kértem. De most már mindegy.
(A DÁP miatt azt hittem úgy is be kell mennem megint, de végül utána aktiválták a régire, és már nem akartam variálni.) -
PitLee
őstag
-
Gabonetta
aktív tag
válasz
kovacs65 #336 üzenetére
A tarhely.gov.hu oldalon kattints arra, hogy bejelentkezés DÁP mobilalkalmazással, utána DÁP alkalmazás megnyitása, ott engedélyezed a belépést a weboldalnak és visszamész a böngészőbe, ami közben frissült, és be is vagy lépve. A DÁP alkalmazás Tárhely belépése csak ezt a linket nyitja meg egyébként.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3095, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest