- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Philips LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HP notebook topic
- Apple asztali gépek
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabonetta
aktív tag
-
Gabonetta
aktív tag
-
joci86
senior tag
Nemrég léptem meg ezt. Először törlöd az Ügyfélkapu+ regisztrációdatg a kapott törlőkóddal, majd újra regisztrálsz emailessel. Amikor az alkalmazást voltam bent újra aktiválni, akkor ajánlotta az ügyintéző, mert így bárhonnan belépsz Ügyfélkapu+ felületen, ha eléred a levelezésed, míg ha valami történik a telefonnal, amin a hitelesítő van, sajnos bukta.
-
Gabonetta
aktív tag
Szerintem töröltetheted ezt a kommented egész nyugodtan. Teljesen jól járt el a kormányablak, valóban nem lehet cserélni egy érvényes személyazonosító igazolványt, csak az érvényességi idő lejárta előtt 60 nappal.
batagy: Korábban erről beszéltünk már. Csak a DÁP regisztráció szempontjából van jelentősége a 2021. június 23-i dátumnak. -
joci86
senior tag
Tudtommal a jogszabályok kihirdetése előtt a köztársasági elnök visszaküldheti 1x vagy 2x megfontolásra a javaslatot, de ha nem fogadják meg, nem tehet sokat.
Ha alaptörvényellenes a jogszabály, akkor az alkotmánybíróság hatályon kívül helyezheti.
De már régen tanultam ezeket, lehet, hogy nem pontosan adtam vissza. Valszeg lesz itt olyan, aki aktuálisan is képben van. :)
-
RR-13
őstag
Ez bizony tusé (touché').
Ez egy remek példa volt, ugyanis a személyes átvételnél az ügyintézési munka több erőforrást vesz el a fontosabb feladatoktól, mint levél automatizált rendszerben történő feladásakor.Más:
Már csak megjegyzésként írom még egy előző Hsz-re, hogy a Bíróságok, Rendőrség, és Hatóságoknál lehet, hogy nincs lehetőség az iratok, levelek személyes átvételére, de van lehetőség azokat elektronikus kézbesítéssel kérni ügyfélkapura, és akik nem választják az elektronikus kézbesítést (személyes átvétel hiányában sem) azoknak sem számolnak fel postázási díjat a hivatalos levelekért. -
DarkByte
addikt
Amikor bejött a DÁP app, pár hónapja összeraktam hogy a telefont lássa NFC olvasónak a desktop proxy program-ja (amiből screenshot-oltál), de a tároló elem tanúsítványát nem tudta frissíteni a 2021 előtti személyin. Szórakoztam vele egy negyed órát hátha, de végül feladtam. De mint le is van írva, nem fog menni 2021 előttivel. Ez van.
Nem néztem utána de a tanúsítvány szerintem nem a kártyán van, hanem valahol a kormányzati szervereken, és csak azzal van aláírva a kártyádon a tároló elem aktuális tartalma, ha ezt cserélik, újra alá kell írni az adatokat a chip-en hogy a tanúsítvánnyal összetaláljon (kb. mint egy https domain-nek az SSL tanúsítványa, az is csak addig érvényes amíg egyrészt alá van írva, másrészt amíg a fő tanúsítvány amihez ki lett állítva annak az érvényessége érvényes; ami lejárt itt szerintem az az utóbbi analógiája), és amennyire értettem ebből az utolsó lejárt 2023-ban, azóta nem hosszabbították, ami a kártyákon van adat az így hiteltelenné vált.
Gondolom a régi személyiben lévő chip nem kompatibilis az újjal amit használnak (túl kicsi a memóriája, vagy nem ismeri azt a titkosítást, stb.)Már úton van az új személyi, plusz be is aktiváltam a DÁP-ot a régivel ha már arra jártam.
Meglepő módon nekem most épp minden funkció működni látszik, biztos jó épp a csillagállás.
-
joci86
senior tag
Kártyaolvasóm nincs, de a telefonban lévő NFC-t használja az alkalmazás.
Fényképet elfogadja, kódot elfogadja, majd amikor az NFC-hez érintem a személyit, akkor tájékoztat, hogy ez bizony nem fog menni, mert 2021.06.23 előtti a kártya... :/@mindenki
Köszönöm a válaszokat! :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG STRIX 850W 80 PLUS Gold - Garancia 2033.05.04
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz - AQUA garancia 2026.04.20
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest