- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Amikor bejött a DÁP app, pár hónapja összeraktam hogy a telefont lássa NFC olvasónak a desktop proxy program-ja (amiből screenshot-oltál), de a tároló elem tanúsítványát nem tudta frissíteni a 2021 előtti személyin. Szórakoztam vele egy negyed órát hátha, de végül feladtam. De mint le is van írva, nem fog menni 2021 előttivel. Ez van.
Nem néztem utána de a tanúsítvány szerintem nem a kártyán van, hanem valahol a kormányzati szervereken, és csak azzal van aláírva a kártyádon a tároló elem aktuális tartalma, ha ezt cserélik, újra alá kell írni az adatokat a chip-en hogy a tanúsítvánnyal összetaláljon (kb. mint egy https domain-nek az SSL tanúsítványa, az is csak addig érvényes amíg egyrészt alá van írva, másrészt amíg a fő tanúsítvány amihez ki lett állítva annak az érvényessége érvényes; ami lejárt itt szerintem az az utóbbi analógiája), és amennyire értettem ebből az utolsó lejárt 2023-ban, azóta nem hosszabbították, ami a kártyákon van adat az így hiteltelenné vált.
Gondolom a régi személyiben lévő chip nem kompatibilis az újjal amit használnak (túl kicsi a memóriája, vagy nem ismeri azt a titkosítást, stb.)Már úton van az új személyi, plusz be is aktiváltam a DÁP-ot a régivel ha már arra jártam.
Meglepő módon nekem most épp minden funkció működni látszik, biztos jó épp a csillagállás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- One mobilszolgáltatások
- Futás, futópályák
- Ford topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gitáros topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Honda topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- További aktív témák...
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3342
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest