Hirdetés
- Spórolós lett az új HBM-rokon, ami nem lassabb, csak okosabb
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
Ezért nem volt soha értelme a postafióknak se, mert max. tértivevényes vagy ajánlott levelek esetén volt kényelmes, hogy csak betették a fiókba, bementem és az ablaknál át tudtam venni.
De azt pl. soha nem értettem, hogy ebből a folyamatból miért lettek kizárva a csomagok. Hogy miért kellett állandóan elmászatni a postást a lakcímig a csomaggal, hogy utána bukja be, mert nem vagyunk itthon... ehelyett simán betehették volna a postafiókba az értesítőt és ha csak a fiók miatt amúgy is rendszeresen jársz postára, úgy is megtudod, hogy jött csomagod. Azzal meg már oda tudsz battyogni az 1 méterre lévő ablakig átvenni.
Utána persze kurva drága lett a negyedéves díja, úgyhogy meg is szüntettük, mert így nem volt semmi értelme.
Új hozzászólás Aktív témák
- Möbelix Racing gamer szék eladó
- Dell Precision 3571 FHD / i7-12800H 14C / 16-32G D5 / 512G / Iris XE + NV T600 Box WS tervező
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi