- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amazon Kindle
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen SSD-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
Ezért nem volt soha értelme a postafióknak se, mert max. tértivevényes vagy ajánlott levelek esetén volt kényelmes, hogy csak betették a fiókba, bementem és az ablaknál át tudtam venni.
De azt pl. soha nem értettem, hogy ebből a folyamatból miért lettek kizárva a csomagok. Hogy miért kellett állandóan elmászatni a postást a lakcímig a csomaggal, hogy utána bukja be, mert nem vagyunk itthon... ehelyett simán betehették volna a postafiókba az értesítőt és ha csak a fiók miatt amúgy is rendszeresen jársz postára, úgy is megtudod, hogy jött csomagod. Azzal meg már oda tudsz battyogni az 1 méterre lévő ablakig átvenni.
Utána persze kurva drága lett a negyedéves díja, úgyhogy meg is szüntettük, mert így nem volt semmi értelme.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest