- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házi hangfal építés
- DUNE médialejátszók topicja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Asztrofotózás
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen TV-t vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
batagy
őstag
Sziasztok!
Nekem 2021 áprilisi a személyim. Tisztában voltam vele, hogy a DÁP regeléshez ennél egyszer be kell menni a kormányhivatalba, és azzal is, hogy az aláírást kivezetik a személyikből a DÁP-ba. Ettől függetlenül úgy gondoltam, jobb lenne ha van egy új személyim (2021 jún 23 utáni), merthogy ki tudja van-e más feature, amit az enyém nem tud, másrészt ha elveszne a telefon vagy bármi miatt újra kellene regelni a DÁP-ot, ne kelljen már ismét bemenni.
Szóval ma jártam benn a kormányablakban, és megtagadták a személyi cserét, azzal a mondással, hogy meg van tiltva , és csak olyat cserélnek, aminek a lejárata 60 napon belül lejár.
Az enyém 2028-ban jár le.
Létezik ez, hogy nem lehet újra kérni, még díjért sem?Tavaly mikor jártam a kormányablakban, amikor a lejárt certificate-et akartam megújítani a személyiben (akkor szembesültem vele, hogy a személyim régebbi modell, amin a certet még nem lehet megújítani), akkor még az ügyintéző felajánlotta, hogy cseréljük le újabbra ha gondolom. Csak akkor nemet mondtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- One mobilszolgáltatások
- Házi hangfal építés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3102
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3095, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest