Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
[link]
Az Ügyfélkapu megszüntetését el kell halasztani – szögezi le csütörtökön kiadott közleményében a Magyar Könyvelők Országos Egyesülete (MKOE). Azt írják, „a jogalkotó nem engedi a Digitális Magyarország Ügynökségnek (DMÜ), hogy elhalasszák az Ügyfélkapu 2025. 01. 15-én éjfélkor való megszüntetését”.Az MKOE megkérdőjelezi azt az érvelést, miszerint az Ügyfélkapu+ kötelezővé tételére azért van szükség, „mert az eddigi egyfaktoros belépés (login +jelszó) »kevés«” – szerintük erre nem mutatott senki bizonyítékot. Álláspontjuk szerint a QR-kódos, autentikátoros bejelentkezés ugyanakkor sokaknak kényelmetlenséget okozna, tapasztalataik szerint ugyanis az állampolgárok még az autentikátor kifejezést se értik, a QR-kódos regisztrációt pedig bonyolultnak, érthetetlennek tartják.
Azt írják, a DMÜ irányítása alatt álló IDOMSOFT Zrt. csak most, 2024. december 4-én írt ki pályázatot az Ügyfélkapu helyébe lépő Ügyfélkapu+ második faktorának bővítésére. Az MKOE szerint a cég az egyszerűsítés érdekében döntött úgy, hogy bővítik a második faktort egy emailes bejelentkezéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Toshiba 500 GB 2,5 Notebook HDD
- VTX AMD Radeon HD 6870 1 GB GDDR5 256 bit PCI-E Videokártya
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest