Hirdetés
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- LG LCD és LED TV-k
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen széket vegyek?
Aktív témák
-
"Legkevesebb annyira, amennyi a végződtetési díj, ami (változatlanul afaik) nettó 10 Ft fölött van/SMS. Havidíjban, másban fizeted ki, keresztfinanszírozzák másból."
Köszönöm!
De akkor sem igazán értem.
Most beszéltem egy kollégámmal -- akinek történetesen elektronikusaláírás-ügyi röptanfolyamot tartottam. De mivel tudom, hogy hol dolgozik, rákérdeztem, hogy mennyiért SMS-eznek.
Egy sima piaci vállalkozás, elég som SMS küldésével. Tehát nem állami-kormányzati hátterű cég.
A lényeg, hogy átalánydíjat fizetnek, és egy SMS így a havi forgalomtól függően 50-70 fillér közötti költséget jelent nekik. De volt egy húzósabb időszakuk, amikor sok üzenetet kellett küldeniük, és 30 fillér alá ment ez az összeg.Tekintettel az átalánydíjra, az alapdíj feletti mennyiségre szerintem de facto ingyen van az SMS-küldés. A határköltség nulla.
MaCS
Aktív témák
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Renault, Dacia topik
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő