Hirdetés
Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Donki Hóte
üzenetére
ÜK+-hoz csak TOTP-t támogató alkalmazás kell. Attól függően, hogy kell-e neked szinkronizáció, vagy nem, megoldod, hogy legyen mentésed róla vagy nem sokféle opciód van, mert ez egy szabvány.
Androidra Aegis, Ente, Bitwarden authentikátor (más mint a Bitwarden jelszókezelő) [ha offline elég], ha kell a sync Bitwarden (bár fizetősben van benne), Ente (ha fiókot is csinálsz, nem KELL, csak lehet) 2fas, proton pass (több tárolására fizetős, páréra nem).
PC-re a sync-esek PC kliensei, vagy ha offline kell akkor PL KeepassXC.
IOS-nek/MAC-nek nem nézem utána, mert nem vagyok érintett...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én az Aegis és KeepassXC kombót ajánlom, ha tudod kezeni felelősen a mentést, és amint lehet átírni egyikből a másikba, vagy átfotózni visszaúton. Mindekttőben látod magát az alapkódod!
Az authy kerülendő, mert kötelezően kér telefont, és nem mutatja az alapkódod!#300 4Grider Nem lesz mindenkinek a legjobb az amit mindenhol nyomnaj név szerint + ha jól tudom vannak olyan hiányosságaik azoknak amik miatt nem is lehetnek a legjobbak: egyik nem szabványos qr-kódot generál kimentéshez, másik van, hogy az új beegyzéssel fölülírja a meglévőt, szóval "kezelem rokonnak is" féle megoldások veszélyesek vele... A harmadik meg nem is app, hanem egy weboldal ami böngészősütikben kezeli az egészet.... hagy ne mondjam, hogy az milyen távol áll az akár jelszóval is védhető, külön álló, specifikus app-tól. (Amellett, hogy egy specifikus ügyfélkapus hibaoldal arra kér, hogy töröld az összes sütit, hátha megold más problémát)
#301 nyunyu Az MS-es Push, az nem szabvány TOTP, jó hogy a melóhelyi outlook, meg MS azt támogatja, de én nem lennék boldog, hogy ha kellene az MS auth-push-át használni "állampolgársági ügyintézéshez"...(ha van, még a google captcha megléte is borzasztó) Még az alap DÁP-os (tippre passkey) is picit sok feltételes számomra. Akkor már legyen fizikai kulcs
Aktív témák
- UGREEN NASync DXP6800 Pro NAS, i5 1235u (10-mag), 8/32GB DDR5, 6 lemezhely, 2x10G, 2x Thunderbolt 4
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1000w tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO LEGION PRO 7 16" WQXGA i9-13900HX RTX 4080 32GB 2TB NVMe SSD MAGYAR VÁSÁRLÁS/SZLA/BILL.
- ASUS ROG Strix G18 Gamer laptop , i9 14900HX , 16GB DDR5 , 2K 240HZ , RTX 4060
- Bomba Ár! Panasonic ToughBook FZ55-2 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I 4G WWAN I W11 I Garancia!
- Phanteks Enthoo Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iPhone 13 128GB 89% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)