-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
lionshamlet
senior tag
Es van itt olyan mobilnetes, aki mar elhasználta a szerződésében foglalt adatmennyiseget de nem korlátozták?
-
válasz
radio100jozs #7296 üzenetére
A hónap első napját nézted korábban is: [link]
-
radio100jozs
őstag
A Diginél eddig is 2019.06.01-re volt írva az NMHH oldalán a mobilszolgáltatás indulásra?
Én emlékeznék rosszul, hogy valami 06.09, vagy 06.03, vagy ilyesmi dátum? -
Diák66
őstag
A Vodafone ÁSZF változtatása 2019.06.03-tól:
"A Lakossági ÁSZF 1. sz. Díjszabás melléklet A/7. és B/9. pontjában, valamint az Üzleti ÁSZF 1. sz. Díjszabás melléklet 7. pontjában a 1272 rövid hívószámhoz tartozó díjszabás módosításra került. A módosítás indoka: a gazdasági és/vagy műszaki körülmények olyan változása, amelyek következtében a Szolgáltató az Előfizetőknek nyújtott szolgáltatást a korábbiakhoz képest megváltozott feltételekkel képes csak nyújtani(ÁSZF12.1.2.II.(1).i.a.)."
-
törölt tag
Végül is tök mindegy mi lesz mert a Telenornál képtelenek rendesen működőre konfigurálni a hálózatmenedzsmentjüket évek óta, így a lassítás vagy sikerül vagy nem, vagy lefut vagy nem. Amíg voltak saját lassítós csomagjaik ott is képtelenek voltak megoldani, ugyanazt a kártyát egyik hónapban lassították, másikban nem, stb.
És a Digi mobilnetjére ugyanez vonatkozik, mert az gyakorlatilag a Telenor szolgáltatása Digi ruhába öltöztetve. -
jgreg
csendes tag
Sziasztok! Nekem gond nélkül hasít a Telenoros-Digis mobil netem. Semelyik nap nem észleltem még kiesést ebben az évben. Igaz még nem használtam le a csomagban foglalt 1 Gb ot de általában leszoktam és akkor is még 7 Megás net sebességet mérek holott valami 128 kbit vagy mire korlátoznának szerződés szerint de ez még nem fordult elő. Na kíváncsi leszek ha lefogy mi lesz. Ha érdekel valakit megírom...
-
adman
tag
válasz
Gézengúz #7285 üzenetére
..kicsit öntökönszúrásnak érzem a Digi részéről a korlátlanság megszűntét addig amíg nincs saját mobilnetjük.
amikor majd indul a digi nyilván a mostani telenor-digisek is átkerülnek a digire. az meg eléggé szarul jönne ki hogy miután kiveszik a telenoros sim-et és berakják a digiset sebességben, korlátosságban, minőségben is szarabb szolgáltatást kapnának (és lehet hogy drágábban).
-
Gézengúz
addikt
válasz
kentucky #7284 üzenetére
Csak netkártyát kérek. Diginél is csak az volt. 2kártyás teló szerintem évek óta alap. Vissza is hívtak, jön mailen a szerződés, illetve postán a sim. Ugyanúgy Telenor hálón megy, akinek eddig jó volt a térerő, annak ezután sem lesz gondja ha erre vált.
Ameddig nincs Digi mobil addig ez mindenképp jó lesz, kicsit öntökönszúrásnak érzem a Digi részéről a korlátlanság megszűntét addig amíg nincs saját mobilnetjük.
Nem tudom ebből mi az igazság..
"A Digi volt oly kedves és felnyomta a Telenort a GVH-nál, hogy olcsóbban adja a netet a flottáknak, mint neki. A Telenor kénytelen volt megszüntetni"
-
Gézengúz
addikt
Akinek hozzám hasonlóan elég a tizenpár GB net annak egy alternatíva.
-
4Grider
nagyúr
válasz
lionshamlet #7281 üzenetére
Én úgy tudtam, hogy a digis-telenoros mobilnetek nem leállítósak hanem lassítósak, és emlékeim szerint a kisebb csomagok 32 vagy 64 kbps-ra kellene visszaálljanak.
Szerk.:
Nagyon úgy tűnik, hogy a Telenornál lemondanak a 3G hálózat nagy sávszélességet biztosító részéről, és csak a 4G-n marad nagy kapacitás. Ebbe a gondolatmenetbe beleillik, hogy ahol csak lehet, csökkentik a 3G forgalmát. -
lionshamlet
senior tag
válasz
4Grider #7280 üzenetére
Letöltési sebesség 0,12 Mbit/s
Feltöltési sebesség 0,10 Mbit/sBeugrottam a digihez hogy miujsag, karbantartás vagy hasonlók, de nem tudott semmi konkretat mondani a recepcios.
Annyi ha elfogyott a forgalmi kereted, akkor nem korlatoznak hanem tiltjak az adatforgalmat.
Azt o sem erti miert van még működő net a telefonom, ha mar rég elfogyasztottam a rendelkezesre álló adatmennyiséget.Talan valamit allitanak a rendszeren, es elkezdik beloni mindenkinek a szerződésben fogaltak szerinti forgalmi adatot.
Szoval viszlat korlatlan net. -
4Grider
nagyúr
válasz
lionshamlet #7279 üzenetére
Az NMHH felé mit mérsz? Gondolom azt csak nem priorizálják. Vagy a fast.com felé.
http://szelessav.net/hu/sebesseg_meres
https://fast.com -
4Grider
nagyúr
válasz
lionshamlet #7277 üzenetére
Már egy párszor leírták itt, hogy ha a Telenor szerverére mérsz, akkor nincs lassítás, mert az hálózaton belül van. Hálózaton belül ui. semelyik szolgáltató nem lassítja/állítja le az adatforgalmat, pont azért, hogy az esetleges adatbővítéseket meg tudd neten keresztül rendelni.
-
pelenka35
őstag
válasz
lionshamlet #7275 üzenetére
azért ez gyanús mert kb egy hete ilyen .
(volt,hogy gond volt a digi mobilnet belépésnél azt 1 nap alatt javították) -
lionshamlet
senior tag
válasz
lionshamlet #7267 üzenetére
Nálam a youtube még mindig kakukk, a többi oldal helyel-közel egész jól használható.
Fbookon a kép-video küldés szintén kakukk.
-
p2pp
őstag
Vhol olvastam, h most már nem kell Eiffel torony méretű bázisokat építeni. Régen kellett nagyon magasra tenni mindent. Elég ha a micrók látják egymást. A tartó szerkezet anyaga tudtommal olyan anyagból van, amit nem kell lefesteni.
Sok helyre felengedték már a Digit a többiek. Persze vannak ahová nem. Csak egyeztettek vkivel? De olyat még nem, h a Digi sajátján más is lenne.
Egyébként tényleg sok hely van, ahol többiek a közelben sincsenek.
De Digi kifeszített bambusztornya nem tudom el e bírna még bármit is? Főleg ha netán úgy alakul, h a közeljövőben még nekik is módosítani kell vmit a frekvencia árverés után esetleg.
-
pelenka35
őstag
válasz
Nálam is akadt ,digi ügyfél-szolgálaton azt mondták lement a keret (2gb ) ,megemeltettem (9gb) most jó :/
-
Diák66
őstag
válasz
Agent_9 #7266 üzenetére
Azért az durva lenne, még viccnek is rossz. Az állást vélhetően azért írták ki, mert szükség van a szakemberekre és nem akarják ezt a feladatot alvállalkozókra bízni. A műholdas TV-t is beszervezték maguknak, mert az alvállalkozók munkája időnként ...hogy is mondja, elég véleményes volt. Most a műholdat házon belül szerelik és nem is kevés pénzt kapnak érte a szerelőik.
A cellmappert én is teszteltem ma. Sikerült is pár cellát megtalálni vele. Ugyanakkor a vodafone SIM esetén egyből visszacsapja a telefont 70-es hálóra a segélyhívás esetén is. Telekommal megy a dolog, és többnyire gyűjti is az adatokat a program. Telenoros SIM-em csak olyan van, ami már nem aktív, az szintén nem maradt fent a digi hálón.
-
Agent_9
újonc
Pletykákat hallottam, de valószínű, hogy Romániából hozzák be Mo-ra, kint nem tudom milyen tornyokat használnak.
Az ideiglenes megoldást valószínű azért gondolod, mert még nincs lefestve mint azt lehet látni sok helyen. Ez a kifeszített könnyű szerkezetes torony nem rossz a maga nemébem, bár furcsa hogy nem gondoltak társzolgáltatói betelepülésekre, mert biztos van olyan helyszín ami a másik háromnak is jó helyen lenne (akár kiegészítésnek). Arról nem beszélve, hogy ezek az alacsony tornyok a frekvencia tervezőknek sem lehet egy leányálom, no meg az átvitel technika tervezőknek sem.
Azt, hogy miért ilyen/ekkora saját tornyokat építenek csak az ott dolgozók tudhatják.
-
Jumpalaja01
tag
válasz
Konkrétan halott a net.
-
lionshamlet
senior tag
Sziasztok, digi mobilnet nálatok nem akadozik?
Szerk. Latom de igen nalatok is, fasza
-
Agent_9
újonc
válasz
4Grider #7265 üzenetére
Ez tiszta sor.
De lehet vannak annyira elvetemültek, hogy ezt bejátszák, ha hamarosan indulni szeretnének.
Az biztos, ha mindenhol tankolniuk kell, ahonnan ilyen képeket küldenek ide a fórumba, az nagyon fájna ha nekem kellene kifizetni.1 szó mint 100 megvan az esély arra, hogy láttam már egy tankolós autót Üllő környékén kijönni a torony felőli úton.
Továbbá ez az álláshirdetés sem a véletlen műve szerintem:
http://digi.hu/sites/default/files/dokumentumtar/karbantarto_-_gepkocsivezeto.pdf
-
4Grider
nagyúr
-
Agent_9
újonc
válasz
4Grider #7194 üzenetére
Ahova nem tudnak időben vagy nagyon messze van normális betáp, oda telepítenek (majdnem fixre) ilyen megoldással Aggregátorokat és napelemeket. Sokan félnek tőle, hogy ez így fog maradni.
Kiegészítésnek jó lenne, mivel ahogy a képen látszik egy MW lánc közepén található az állomás, de sajnos még nem arról van szó.
-
p2pp
őstag
M7 70km környékén lefelé vezető oldalon is láttam 1 Digi Bázist a pályától beljebb. Annyira jellegzetes. Kitünik a többi közül.
Ez és a 77km-nél lévő volt az egyetlen, amit láttam.
Van több is? Biztos vkiére rátelepültek.
A 77km-nél lévő mellett csak 20KV nagyfeszt láttam a közelben.
Oda teljesen új leágazást kell kiépíteni trafóval.
Talán ez az oka a nagy aggregátornak a Napelemes Bázis mellett.
Nem hisszem, h 100%-ban a nepelem önmagában elvinné az egészet. -
fodigyuri
csendes tag
en Vodas kartyaval probalom. Csak eddig kapcsolodott a 4ghez es naplozta, amiota megjelent a 2g azota nem
-
fodigyuri
csendes tag
akkor lehet hogy nalam van a baj mert csak 2ghez kapcsolodik a cellmapen belul
-
tomp
félisten
Nálam naplóz.
-
fodigyuri
csendes tag
Azt nem tudja valaki esetleg,hogy amiota bekapcsoltak a 2g-t a Cellmaperen miert nem lehet naplozni a 4g-t?
-
slice14
veterán
Mostanában nem keresgéltem hálózatot, de rákerestem most és Bököny-ben is van Digi 2G. Kép
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- iPhone 13 128gb független
- Lenovo Ideapad 3 14ADA05 20GB RAM 256GB M.2 SSD
- Komplett számítógép // i9-10900K // 64GB RAM // GTX1650 // 240GB SSD // 1TB SSD // WiFi // BT
- 2K Szép és csendes Gamer PC - Ryzen 5/16GB DDR4/1TB NVMe/RTX 2070 Super/BeQuiet Gold/RGB/Garancia
- Eladó keveset használt Rode NT-USB+ mikrofon
- AKCIÓ! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ryzen 7 CPU-k
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest