Hirdetés
- VR topik
- Autóhifi
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
slice14
veterán
1. Számhordozásnál azért adnak egy ideiglenes számot, hogy addig is tud használni a szolgáltatásukat (ha szeretnéd), amig végbe megy a számhordozás. Ideiglenes számot nem szokás megadni, úgy is megszűnik.
2. A ráhordozás inkább azért jó, mert pl veszel egy Vodás feltöltős csomagot és azzal teszteled hogy jó Neked a Voda szolgáltatása, ahol használnád. Ha jó, akkor rá tudod hordozni egy másik szolgáltatónál meglevő számod. Gyakorlatilag ugyanaz a felállás, csak annyi különbséggel, hogy itt Te határozod meg az ideiglenes szám használatának idejét és nem a szolgáltató.Röviden a ráhordozás: Egy használni nem kívánt számra (ami ezzel megszűnik) ráhordozod a másik szolgáltatónál lévő számod.
-
slice14
veterán
-
slice14
veterán
-
slice14
veterán
-
slice14
veterán
válasz
PLaci58
üzenetére
A preferált SIM-eknél a mobilinternet-kapcsolatnál a Digi SIM van kiválasztva?
Valamint ugye nincs bekapcsolva az internet átkapcsolása? Mert ha nincs hálózat, akkor ez átkapcsol a másik SIM netjére. És ha levont összeget, akkor biztos van valami alap forgalmidíjas net aktiválva. -
slice14
veterán
válasz
Protonmail
üzenetére
És a VoLTE roaming-oit is tudja a készüléked? Hívásindításnál marad 4G-n a telefon?
-
slice14
veterán
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Persze hogy lassú a net, ha a Digi-sek 40%-a folyamatosan speedtest-el terheli a hálózatot. Lehet hogy ez egy kicsit túlzó volt, de ha lassú, azt mérés nélkül is érezheti az ember hogy lassú. Meg valszeg a roaming felhasználók alacsonyabb prioritást élveznek mint a honos hálózatot használó ügyfelek. Legyen az nemzeti vagy nemzetközi roamingoló ügyfél.
-
slice14
veterán
válasz
chris-v
üzenetére
Akár routerbe is dughatod, de pc esetén csatlakoztatás után elvileg megnyitja a HiLink felületet böngészőben. Ha routerbe dugod, akkor abból a tartományból kapsz WAN IP-t, amit a modem DHCP-n oszt neki. Tehát ha kapsz pl. egy 192.168.8.158-as IP-t, akkor a modem IP-je nagy valószínűség szerint 192.168.8.1 lesz. De amúgy a routerben látszik az átjáró IP-je is, az lesz a modem elérési címe.
Legalábbis nálam így működöt egy E3372-es stick + router párossal. -
slice14
veterán
Most esett le. Az 5G is a N(E)R műve.

Bocs a pihent agyam miatt.
-
slice14
veterán
válasz
blueye
üzenetére
A Yettelt ne keverjük bele, mert azzal a 25%-al semmit nem érnek. Amíg a cseheket nem tudják rávenni hogy adják el, addig marad a Yettel a helyén. Bár láttuk hogy végezte a Digi. Ezt akár eljátszhatják a Yettivel is. A Telekom-ot meg kiűzik az országból.
És meg is van az új szlogen: ONE Telekom, csak egy maradhat.
Szép jövő kép.
-
slice14
veterán
válasz
Ed McLeves
üzenetére
Minden mobil rádiófrekvencián kommunikál a hálózattal.
-
slice14
veterán
válasz
domper2015
üzenetére
Szeretnék telefonálni...
Turul van térerő.
-
slice14
veterán
válasz
domper2015
üzenetére
Vissza a középkorba. Ha akarsz beszélni valakivel, hívd fel a központot hogy kapcsolják...
-
slice14
veterán
válasz
jimmy5
üzenetére
Én nem látok rá megoldást, csak a fiókok újra beállítását az MS app-al.

Mert a Google QR kódját az MS app nem eszi meg, főleg hogy az MS fájlból szeretné importálni.De szerintem tényleg fejezzük be itt az offolást. Lényeg hogy ha nem jönne az sms Digi számra, akkor is van rá megoldás a 2FA-ra.
-
slice14
veterán
A kódok ugye az összesített QR kóddal átköltöztethetőek az MS app-jába? Csak azért kérdem, mert azért tényleg megnyugtatóbb FR vagy új telefon esetén a felhős megoldás.
Az ügyfélkapuhoz csak annyit tennék hozzá hogy én megjelenés után próbáltam, de akkor még (ha be volt kapcsolva) nem akart beengedni a nem 2FA-s felületekre. Ezt azóta megoldották? -
slice14
veterán
válasz
üzenetére
Google Hitelesítő - Letöltöd...
Bekapcsolod a Google fiókodban a 2FA-t.

Itt kiválasztod a az android-ot vagy ios-t, a telefon rendszerének megfelelően.
Az app-al bescanneled a megjelenő QR kódot, majd a 6 számjegyű kódot bepötyögöd a gépen.
Ezzel kész is vagy.Arra figyelj hogy legyen mellette kimentve a 10 db egyszerhasználatos biztonsági kulcsod is, ha esetleg nem lenne elérhető a telefonod, amin az app van. Itt a kimentés alatt inkább kinyomtatást / felírást értek.
-
slice14
veterán
Lehet hogy csak én szívtam meg vele, meg Telekom-al és nem Digi-vel. De nálam az MR6400 egy fél évet sem bírt. Ja meg be kellett kapcsoljam rajta a napi szintű auto reboot-ot, mert újra csatlakozásnál nem kapott ipv4 címet. Bár ez elvileg Telekom specifikus probléma.
Jelenleg egy Asus RT AC66U + E3372 4G usb stick kombót használok megelégedéssel (kop-kop) -
slice14
veterán
válasz
zelikocc
üzenetére
A Román DIGI roaminghoz kapcsolódva, csak egy gondolat.
Nem csodálkoznék rajta, ha megszüntetnék a roaming szerződést a magyar Digi (4IG) -vel. Ha már kib@**tak velük, akkor roamingoljanak csak a többi román szolgáltató hálózatán. ne terheljék a 4IG felhasználók a hálózatukat roamingolással. -
slice14
veterán
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Hát ezt a május végi számla kiállítást én is csak néztem. Megértettem volna ha ezt júniusban csinálják, mert ugye ott már meg fog jelenni az áremelés (Mert a Digi egy hónappal előbb állítja ki a számlát, mint a lejárati idő.). Legalábbis ez volna a logikus visszamenőleg nézve.
Eddig amúgy 14-ig megkaptam.
-
slice14
veterán
Én 1272-n le is mondtam a mobilt. Úgy sem volt kihasználva. A mobilnetet is inkább Telekom (korlátlan) előfizetéssel használtam / használom. Hívni meg a külföldi (Nagyváradi) rokonokat hívtuk csak róla, de ezt áttereljük inkább más alternatívára (FB Messenger, Duo, stb...).
Azért maradok itt olvasgatni. Kíváncsi vagyok a fejleményekre. -
slice14
veterán
Azért ez pofátlanság a több Digi előfizetéssel rendelkezőkkel szemben, hogy ők kapnak egy 30%-os emelést, de akinek csak mobil előfizetése van az meg úsza 10% alatti emeléssel. Itt nem arról van szó hogy azt a 300 Ft-t sajnálom, de mi az már hogy a több szolgáltatást használó usernek többet emelnek, mint akinek csak mobil előfizetése van. Ha azt mondták volna hogy minden mobilelőfizetés 200 vagy 300 Ft-al emelkedik függetlenül az igénybe vett szolgáltatásoktól, akkor azt mondom hogy rendben. De hogy a kizálólag mobil elófizetőket előnyben részesítik...
-
slice14
veterán
Nemigazán értem hogy ekkora kis tétel esetén miért kell megvárni a számla lejártát. Én a kiállítás hónapjában befizetem, de inkább már azon a héten. Így a lejárati időhöz képest előrébb vagyok egy hónappal.
Ami fura hogy még nem kaptam meg a jun. 30-ig befizetendő számlát. Eddig havonta kaptam (műhold tv + mobil). -
slice14
veterán
Tény hogy VoWiFi megoldja a lefedettséget, de ez kb otthon és munkahelyen (ha a cég felenged wifi-re..) megoldás. Máshol meg én nem csatlakoznék fel pl. free wifi-re. Mondjuk az megoldás lehet hogy ahol Digi vezetékes net van, ott a Digi mobil hálózatot használókat felengednék egy zárt hálózatú wifi-re.
ui: Bár én amerre járok van Digi lefedettségem. De netezni inkább a Telekom-os korlátlan nettel netezem, ha már fizetek érte. Hogy miért korlátlan, Mert multiSIM-el osztom itthon. Tudom lustaság, de még most sem köttettem be a Telekom vezetékes netjét, pedig már elérhető.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Cyberpunk 2077
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Call of Duty: Black Ops 7
- iPhone topik
- Fejhallgatós találkozó
- Robotporszívók
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- További aktív témák...
- HPE Disk Enclosure StorageWorks MSA70 SAS 25x SFF + 25x146GB HDD
- Cisco AIR-AP2802I-E-K9 - Access point - Több db - 5,2Gbps
- HPE Synergy 12000 Frame, Composer , 2x Frame Link Module,, 2x Virtual Connect SE 40Gb F8 Module
- HPE Synergy 12000 Frame ), 1x Composer , 2x Frame Link Module , 2x Interconnect Link Module 20Gb
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest