- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Computex 2025: VGA-dömping az Acernél
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-book olvasók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
totron
addikt
Magyarul valószínűsíthető, hogy a lassítós mobil csomag via Digi dec 31-ével véget ér?
-
csaszi75
senior tag
válasz
zelikocc #41071 üzenetére
Zelikocc, nem vagy elég hard user mobilban
Úgy is írhatnám, hogy régi beidegződés
Tudok egy jó példát, Huawei 5G CPE PRO2, 5G képes SIM-mel, de csakis 4G tornyokkal körülvéve.. 36 db eszköz csatlakozik a routerre. (torrent kliens is, persze lekorltozva a sebessége) (vagy épp XBOX, egy switch és úgy a routerre LAN kábellel) észrevehetetlen, hogy mobilnetes cucc...
-
dzf007
aktív tag
válasz
djsunstealer #41093 üzenetére
Én is azt vettem észre a hívás perc számláló nem méri..10 percet beszéltem kb. 3 órája és nem adódott hozzá a lebeszélt percekhez!
-
Fuvaros
senior tag
válasz
megnéztem nekem egy impulzust ír, de már nem emlékszem mikortól méri, de én alíg telozok. tehát mintha müködne
-
4Grider
nagyúr
válasz
Nálam ott van a zöld körben a piros körcikk a lebeszélt percekkel.
-
djsunstealer
aktív tag
Sziasztok!
Nálatok rendesen működik a forgalmi adatszámlázó? A beszélgetéseket abszolút nem méri (már beszéltem a hónapban vagy 2 és fél órát) se weben se appon. A mobilnet mennyisége ok.
-
Fuvaros
senior tag
hát kiváncsi vagyok mennyire fog változni az 1000 forintos előfizetésem...
És eltünnek-e azok a problémák, hogy
-sok helyen vidéken nincs térerő,
-Bosznia, Albánia megoldódik-e
-Romániában is volt vételi probléma, ahol Orange volt csakmáskülönben elégedett voltam a Digivel ennyiért!
-
Jester01
veterán
Gondolom a számlázás is külön válik akkor az egyéb digis előfizetéstől, bár eddig erről még nem rémlik, hogy kaptam volna valami értesítést. Mondjuk a digionline már úgy vacak ahogy van, azért nem kár, de koncepcionálisan az is érdekelt volna, hogy azzal mi lesz. Eddig annak elégséges feltétele volt egy digis tv és egy telefonos előfizetés nem kellett vezetékes net.
-
A vezetékes net nálam marad, de a mobilnál már elindítottam a számhordozási folyamatot. Se a Diginél se a Vodánál nem szeretnék már lenni, eleve a Vodától vittem a számom a Digihez...
-
zelikocc
senior tag
válasz
4Grider #41083 üzenetére
Én is kivárom mindenképpen a vodára váltást. Meglátom mennyire lesz elég az igényeinknek a 3/3 mbit aztán valószínűleg év végéig maradunk.
Már próbálgattam itthon QoS-el játszadozva a 3 mbitet és 720p videóra még pont elmegy, de az 1080p-nek már kevés. Igazából ha a ping megfelelő, akkor telefonra utazáshoz talán nem lesz gond... aztán majd kiderül...
Az 50 GB-os mobilnet kártya így valóban egy kicsit értelmét veszti
-
4Grider
nagyúr
válasz
domper2015 #41082 üzenetére
Én biztos, hogy kivárom a voda hálózatra váltást, sőt az év végét is.
-
4Grider
nagyúr
válasz
domper2015 #41080 üzenetére
Akkor neked előrelépés lesz a voda hálózat. Már csak nem egész másfél hónapot kell kibekkelni...
-
so_ha
senior tag
válasz
p.riky22 #41077 üzenetére
"érvényes (lesz) 2023. június 1-től!"
Az április 13-tól érvényes módosításokban is szerepel a bűvös "becsült maximális le- és feltöltési sebessége 3/3 Mbits-ra" menne le, ami azóta sem lépett életbe, tehát még mindig él a weboldalon feltüntetett információ. Ez már most is hatályos:
-
p.riky22
csendes tag
Amit te küldesz az a jelenleg érvényes infó, ha jól látom akkor a honlapjukról vágtad ki a képet. Ez rendben is van.
Amit én küldtem 1 bejegyzéssel feljebb, az a legfrissebb ügyfél tájékoztató levél alján található/olvasható, és érvényes (lesz) 2023. június 1-től!
A tájékoztató levelet te is megtekintheted az alábbi linken:
https://digi.hu/sites/default/files/dokumentumtar/digi-mobil-vodafone-elofizetoi-level-2023-04.pdf -
Dr Bubo
MODERÁTOR
A Yettel és a többi operátor témáival menjetek a megfelelő topikba!
Ez még mindig a DIGI mobil topik! -
DarkByte
addikt
válasz
zelikocc #41071 üzenetére
Tényleg attól függ mire kell.
Ha csak neten olvasgatás és streaming, arra már egy korlátlan 4G kapcsolat is elég volt.
Ha kell a relatíve magas rendelkezésre állás (pl. home office) vagy az alacsony ping és minimális packet loss (játék), akkor az 5G-t én sem erőltetném, bármennyire állítják be hiperszuper-nek, továbbra is egy rádiós osztott közeg.
Illetve az hogy most jól megy az pont ezt jelenti. Most. Nem mond semmit arról mi lesz pár év múlva amikor esetleg telidődik a cella és több user lesz a környéken, amire ezek sokkal érzékenyebbek mint a dedikált vezetékes megoldások. -
trec12
addikt
Nekem a Yettel alternatíva (OtthonetPro+ yeti tv) lévén a Vidanet horror drága még így is lassabb nettel. A Yeti viszont éves szinten - a 3 hónapos ingyenességgel - ca. 18e olcsóbb lenne a Diginél a középső tv csomaggal. Egyedül az 5G vs. optika miatt hezitálok....Meglátom mi merre mozdul van jó egy hónapom eldönteni.
-
Misi 007
őstag
Csütörtökön nálam is megtörténik a számhordozás és ezzel az utolsó "Digis szolgáltatásomtól" is elbúcsúzom.
Most mondanám, hogy kár érte, de hazudnék, mert ez már nem a Digi! Amihez ezek hozzáérnek, abból meg tudjuk, hogy mi lesz. Felesleges is ezt ragozni... Én pedig nem kívánok ebben tovább részt venni és gondolom, sokan lesznek még így ezzel. -
gabe_
őstag
Elbúcsúzom a topictól, a mai nap lemondtam a komplett digis előfizetéseimet, a mobilt is.
Tudom, máshol is voltak áremelések, de az utóbbi időben sajnos a digis árak hozzádrágultak a konkurenciához, így nekem már nem érte meg maradni.
Szóval további minden jót! 😀 -
bksgbr
tag
válasz
pilipi #41055 üzenetére
Információk a szolgáltatást érintő változásokról
A tegnapi számlával jött. -
csaszi75
senior tag
válasz
zelikocc #41049 üzenetére
Ezt a forrásod mondta, hogy meg fog szűnni?
Sztem üzletileg nagy hiba lenne.. a DIGI mint márkanév megszűnik, vissza kell adni a RCS-nek mint márkatulajdonosnak.. De a mögötte lévő halmaz átnevezése egy másikra, az üzletileg biztosan kifizetődő lenne.. One mint fő márka, és a digi helyett valami fapados márka.. S ezzel biztosan több ügyfelet tudnak bevonzani, mint egyedül a ONE márkanév.. -
csaszi75
senior tag
válasz
tester123 #99 üzenetére
**Jah ez egy ezer éves
kérés..
Milyen APN-jeid vannak a SIM kártyán?
A DIGI APN-je az nem "internet"?
TE meg ezt írod: <APN>DIGI</APN> Lehet van ilyen APN is, nem tudom, de én ezt találtam a DIGI oldalán:
"Létrehozzás után a következő paramétereket kell megadni:
APN: internet"
Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- ROG Strix G512LU 15.6" FHD IPS i7-10750H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- HP Victus 16 - 16,1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 - Win11 - 1,5 év gari
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest