Hirdetés
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
4Grider
félisten
válasz
kissvendel
üzenetére
Kellene hozzá frekvencia, licenc és hardver is. Egyelőre egyik sincs.
-
kissvendel
tag
Vajon lesz 5G valaha nem csak a váci úton is a digimobilon? Vajon miért nem kapcsolják be mindenhol?
Btw, Samusunggal nekem sosem sikerült kapcsolódnom oda sem... vajon történt változás? Nem jártam mostanában arra felé... -
Blue.Box
újonc
Sziasztok, DIGI-s előfizetéshez Xiaomi Redmi Note 11 telefont szeretnék venni. A VoWiFi elengedhetetlen volna számomra. Néztem a topic összefoglalójában a készülék-táblázatot, de ez a telefon még nem szerepel benne. Van esetleg valakinek tapasztalata, hogy ezzel a típussal működik a DIGI-n a VoWiFi?
-
ggabor02
aktív tag
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
Egy kis nosztalgia. Több mint 20 éve volt osztrák One kártyám, az új kétsávos Nokia 6150-es telefonnal. Akkor indult Ausztriában harmadik szolgáltatóként 1800 MHz-en. Fillérekért adták az előfizetőknek a 6150-es telefonokat. Azóta már nem létezik ezen a néven a szolgáltató. (átnevezték, beolvadt egy másikba, vagy megvette valaki)
-
4Grider
félisten
válasz
zelikocc
üzenetére
Az iphone vowifi fizetős a szolgáltatónak, low cost szolgáltatók ezért nem támogatják.
Azokon a vowifi képes készülékeken amiken nem működik egy-egy szolgáltató vowifi-je, igen nagy eséllyel azért nem működik, mert a telefon szoftvere nem ismeri az adott szolgáltató vowifi-jének elérését, mert vagy natúr kihagyták belőle, vagy rossz paramétert tartalmaz. Jó kérdés, hogy ilyenkor ezért mennyiben a szolgáltató felelős, akinek a profilja hiányzik egy telefonmodell szoftveréből. -
válasz
djsunstealer
üzenetére
Hát az "átállás" után nem hinném hogy a néven kívül más is változna... Max a csomagok elnevezése.
De ettől függetlenül van rá esély, hogy a jövőben bővülni fognak a támogatott készülékek. Én is örülnék pl. az iPhone VoWiFi-nek. De egyelőre nem sokban nyúltak még hozzá a mobilhoz, egy helyben állnak. Be kellene még induljanak a fejlesztések...
Viszont ha többen is jelezzük a digi.hu/mobil-eszrevetelek oldalon, hogy szeretnénk több támogatott készüléket (akár pl. iPhone), akkor van rá esély hogy a jövőben figyelembe veszik.
-
djsunstealer
aktív tag
Lehet, hogy buta kérdést teszek fel, de van rá esély, hogy azokon a készülékeken, ahol jelenleg nem működik a voWifi, az "átállás" után fog menni?
-
ballazol
senior tag
most már évente fognak átnevezni mindent?
tök jó, nekem tetszik amúgy
-
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
A képen a posztot egyébként én írtam és én is innen a fórumról tudtam meg, gmail.com írta kettő hozzászólással előtted
-
pcnet
addikt
Április 7-én kötöttem Digi Mobil előfizut. Akkor ott a helyszínen kifizettettek velem 1500 ft-ot, azt mondták ez majd jóváíródik. Ma kaptam áprilisra egy 1200 ft-os - és májusra egy 1500 ft-os számlát. Az 1200 ft-osat értem, az a tört hónap. De a májusi? Nem kellene jóváíródnia a szerződéskötéskor befizetett 1500 ft-nak? A hölgy a kötéskor azt mondta májusban fogok először számlát kapni. De jött a törthavi áprilisi is. Miért? Vagy akkor most mi volt az az 1500 ft amit kötéskor fizettem?
Köszi!
-
-
Isaac76
tag
... és a csomagok nevei pedig:
Neo, Neo Reloaded, Neo Revolution
-
dzf007
senior tag
Ez a ONE márkanév még jól is hangzik, nem úgy mint a Yettel...Kíváncsian várom a fejleményeket!
-
https://www.4ig.hu/egyesitette-tavkozlesi-portfoliojat-a-4iG-az-Antenna-hungariaval
„Az elkövetkező időszakban a vállalataink közötti együttműködésekre és szinergiák kihasználására törekszünk, illetve a cégcsoport piaci súlyának növelése érdekében tovább vizsgáljuk akvizíciós lehetőségeinket is. Már 2022-ben egységes márkanév alatt és új stratégiával szeretnénk megjelenni távközlési szolgáltatásainkkal a B2C szegmensben, nem csak itthon, hanem a nyugat-balkáni régióban is.” – hangsúlyozta Jászai Gellért, a 4iG Nyrt. elnök-vezérigazgatója.Jöhet a ONE márkanév?
A vállalaton belüli együttműködés új lendületet adhat a mobil fejlesztéseknek is -
dzf007
senior tag
Nekem két havonta jön a számla. 3000 Ft, csak Digi Mobil van. A 200 perc +15 GB bőven elég.
-
A korábbi találgatáshoz visszakanyarodva, továbbra is ingyenes a roaming. A telefonálás a havi 200 perc keretből történik levonására, a hívás fogadás díjmentes, az adatforgalom pedig 3,5 GB-ig ingyenes - azt meghaladva 540 Ft/GB
Most jött meg a számla, itt márciusi roaming forgalmam az egyik SIM kártyámra:
-
kiro76
tag
válasz
Debilon
üzenetére
Számlázás havonta van mindenre. Mobil szolgáltatásokra és vezetékesre is. Nálam minden hónap 7 és 14 között készül számla az előző hónapról. Befizetési határidő a számla kiállítását követő hónap vége.
Először, ha tört hónapod van, akkor arról lehet hogy nem készül külön számla, csak az első teljes hónappal együtt. De utána havi számlázás van. -
pcnet
addikt
Felhívtam újra az ügyfélszolgálatot, újra megadtam a pin-t és végre működik. Az ügyintéző azt momdta, hogy a kolléga lehet elfelejtette elmenteni a pin-t. :) A lényeg, hogy működik!
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget! :R
-
pcnet
addikt
Süti: Igen, kaptam számlát, annak nincs sorszáma. Valóban kellett fizetnem 1500 ft-ot szerződéskötéskor. Kártyával fizettem, de gondolom ez nem befolyásoló tényező. Közben felhívtam ügyfélszolgálatot, kaptam is pin-t (6 számjegy) de arra meg azt írja ügyfélkapu, hogy érvénytelen.
Szerk: Megnéztem, nem kaptam számlát, csak bizonylatot. :(
-
Debilon
addikt
válasz
StarKiller89
üzenetére
Köszi, akkor számlára ne is várjak így egy hónap után? Itt írták, hogy 2 havonta jön, a mostani (ex inviteles) ugyfelszamomhoz nem tudták hozzá tenni
-
Ákinard
aktív tag
válasz
fornettisuti
üzenetére
Gondolom a sok tuskót akarják kivédeni, akikkel tele van a Facebook marketplace is:
“Digi sim, korlátlan net (?), telefon, 4 hónap tiltásig!” -
fornettisuti
veterán
válasz
StarKiller89
üzenetére
Azt mondta az ügyintéző mostantól, gondolom áprilisra értette. Amióta létezik Digi azóta vagyok ügyfelük.
-
Debilon
addikt
válasz
fornettisuti
üzenetére
Mióta kell ezt?
Mert én márciusban hoztam egy kártyát, de nem kellett semmit fizetni -
pcnet
addikt
Sziasztok!
Ma lettem DIGI mobileos. Ügyfélkapun és mobil appban próbálok hozzáadni új előfizetést, de számlasorszámot vagy pin-t kér. Eegyikkel sem re delkezek. Ilyenkor mi van? Számla sorszámom elvileg nem is lesz amíg meg nem kapom az első számlámat, pin-t pedig nem kaptam. Vagy 20x végig nyálaztam a szerződésemet.
Köszi ha tudtok segíteni! :R
-
dzf007
senior tag
válasz
fornettisuti
üzenetére
Ezek jó sebességek, főleg beltérbe. Elég mindenre is! Bárcsak ilyen lenne mindenhol, nem 1-3 Mbps...főleg beltérbe...
-
csernak75
senior tag
válasz
fornettisuti
üzenetére
Egészen szép értékeket kaptál!
Normál használatra megfelelőnek találod? -
válasz
fornettisuti
üzenetére
ekkora nagyságrendben nagyjából mindegy.
-
fornettisuti
veterán
Hoztam ki magamnak is SIM-et, hol érdemes sebesség tesztet mérni, digi oldalán (webes) vagy speedtesttel?
-
válasz
Lacccca87
üzenetére
Bács megyei falu. Nekem az első napon mintha instabillá vált volna a kapcsolat, a korábbi stabil 10-13 Mbit 25 ms helyett ingadozott a sebesség mérés közben és a ping is össze vissza ugrált.
Majd 1-2 napra rá stabilizálódott.
A sebesség újra a szokásos és stabil, a ping pedig sokkal jobb mint ez előtt (18 ms).De igazából ez nem olyan számottevő dolog, szerintem egészen egyszerűen semmi sem változott a körülményeken.
-
Lacccca87
addikt
Ki hogy erzekeli? Amit fentebb is olvasni lehetett volt egy kis freki tili toli. Azota mintha nagyobb lenne a kesleltetes meg gyengebb is a kapcsolat (Pl astoria kornyeken).
-
MadMancs
veterán
Huawei B525-a23 al gond nélkül működik sima hangalapú digi sim. Egyébként tényleg sok router blokkolva van.
-
takitibi
tag
Remek. Akkor vissza a digi üszi-ba.. (a telóról az ingatlan switch-ébe nem tudom bedugni, mert ahogy nézem van valami kitétel, hogy RJ45 aljaz is kell. Tehát rendes LAN.
Köszi! Holnap bemegyek és rájuk borítom az egészet. Ha fizetek, akkor nem mindegy nekik, hogy mire használom? Szűrik, hogy ne A eszközbe csak B eszközbe tegyem?? Grrrrr. -
takitibi
tag
Sziasztok!
Valakinek volt-e már, hogy 4G-s TP-link eszközzel volt internete?
Igényeltem SIM kártyát a DiGi-nél, telefonba beraktam, kiütöttem a PIN kódot, aztán
beleraktam a most vásárolt TL-MR6400 eszközbe, de semmi. Nem akar felkúszni
netre, hiába frissítettem a legújabb firmware-re a routert, és hiába állítottam be a digis
leírás szerint az APN-t "internet" -re. Nem megy fel. Szétvet az ideg. -
Lackooo84
nagyúr
Ilyen "előfizetést" sem b*sztam még, amit lekorlátoznak azért, mert valaki használja...

-
törölt tag
válasz
4Grider
üzenetére
Egyértelmű, hogy az ászf törzs a rádiótelefon szolgáltatásra is vonatkozik (4x szerepel benne a rádiótelefon szó), az egy másik dolog, hogy valószínűleg mulasztásból nem lett átnevezve az ászf törzs, ezért ha panasszal élne, igazat kellene adjon neki a szolgáltató....
-
4Grider
félisten
válasz
KRoli92
üzenetére
Ha ez tényleg így van, panaszt kell tenni. Már csak ezért is, mert a helyhez kötött szolgáltatások ÁSZF a mobilszolgáltatásokra NEM vonatkozik. Ha a mobil szolgáltatásokat akarják korlátozni, annak a mobilos ÁSZF-ben kell szerepelnie. Ott pedig nem szerepel a 4000 Ft...
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- VGA kibeszélő offtopik
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LEGO klub
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Fotó állvány eladó
- FIFA 16 Playstation 4
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest