Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen nyomtatót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
aldebaran
addikt
válasz
qqcqqc
üzenetére
Nézd át ennek a topicnak az összefoglalóját és az utolsó 20 hozzászólást:
https://prohardver.hu/tema/vodafonra_attert_digisek/friss.html
Én feb. 21-n szerződtem MobilPlus-ba, majd márc 7én átmentem MobileMax-ba. 1270-et hívtam. Nem kell sehovase bemenni, időpocsékolás.
De kinek a pap... -
aldebaran
addikt
válasz
bebi998
üzenetére
Ha az új vodás- digis csomagok érdekelnek és tapasztalatok, akkor itt az összfoglalóban van és a hozzászólásokban
https://prohardver.hu/tema/vodafonra_attert_digisek/friss.html -
aldebaran
addikt
válasz
klaya86
üzenetére
az előbb belinkelték... https://prohardver.hu/tema/vodafonra_attert_digisek/hsz_61-61.html
-
aldebaran
addikt
Csináltam egy külön topicot azoknak, akik átmennek a vodához
https://prohardver.hu/tema/vodafonra_attert_digisek/friss.html -
aldebaran
addikt
válasz
energiezolee
üzenetére

Ez van a weboldalon. Lehetséges, de nem biztos...
-
aldebaran
addikt
válasz
p.riky22
üzenetére
Erre csak annyit tudok írni: fejétől bűzlik a hal.
Az ügyintéző, akivel én beszéltem, ő is csak azokat tudta mondani, amik a gépben előtte vannak.
És ezek a dolgok olyanok, mint a Jégkorszak 3-ban, mikor mennek a dzsungelben: a szabályok így, idő közben változnak.
(aki bűzt ereget, a sor végén megy
) -
aldebaran
addikt
válasz
4Grider
üzenetére
Hát ja. Ügyintéző hívott fel, hogy változott az, amit kiemeltem. -Ja, azt nem tudta megmondani, hogy a 30GB az EU-ban is felhasználható -e, vagy mennyi használható belőle roamingban.
#45981 rothfb Igen, még azzal nézhető.
És igen, 5 Mbps, csak szerkesztgettem jobbra-balra.
#45905 arion123hu bejegyzését használtam fel. Köszi, bocsi...
Egyébként ha a diginél maradok, akkor marad a roaming, meg a díjcsomagok a feltüntetett árral... -
aldebaran
addikt
Változás:
● a Mobil Plusz l 2990 Ft
200 perc belföldi és nemzetközi EU irányba, illetve EU roaming helyzetben is lebeszélhető. Utána 10ft/perc belföldön és EU roaming helyzetben, és 76ft/perc itthonról nemzetközi EU irányba.
15GB belföldi adat, ebből 10GB felhasználható EU roaming helyzetben.
Belföldi SMS díj 19,05Ft/db● a Mobil MAX 2.990 Ft
Lebeszélhetőség 0 perc, 10ft/perc belföldön és EU roaming helyzetben, és 76ft/perc itthonról nemzetközi EU irányba. De 30GB belföldi és EU roaming adat
Belföldi SMS díj 19,05Ft/db.5MB/S
-
aldebaran
addikt
Lehet beszélni össze-vissza, kreálni mindenféle mende-mondát, összehordani hetet-havat. Ez van a szerződésemben:
-
aldebaran
addikt
válasz
4Grider
üzenetére
kb. 5 napon belül megkapom az új kártyáimat, majd utána kb. 2 nap az átállítás. Tehát a rendszerbe most felvitték az adataimat és elindult a folyamat.
Évi 1x van áremelés az inflációt meg nem haladóan, de ebben az évben ezt a csomagot/csomagokat tuti nem érinti.
Egyébként mindenki olyan világvégét vizionálhat magának, amilyet akar... -
aldebaran
addikt
válasz
arion123hu
üzenetére
Ezekkel új sim is jár, vagy marad a digi roaming?
-
aldebaran
addikt
válasz
HettMann47
üzenetére
Talán bevisznek egy hátsó, sötét szobába, ha elárulod itt?
-
aldebaran
addikt
válasz
zelikocc
üzenetére
Bocsi, nem válasz, véletlenül a válaszra nyomtam...
Egyébként meg mi a küf?Milyen digi alternatíva van, ami 25gb netet ad ugyanekkora előfizu díjért (és persze telefonálni is lehet vele)?
Ha tusz ilyet, megköszönöm ha weboldalt, vagy valamilyen tájékoztatást is rudsz adni.
4 előfizu vándorolna egy másik olcsó alternatíva felé, telefonszámmal. -
aldebaran
addikt
válasz
zoli62
üzenetére
Olyan eszköz kell, ami tudja a gigabitet. nemcsak a hálókártya, hanem az ssd, a memória... ha kimentek, annyit mértek, akkor nálad volt a hiba. de itt befejeztem. ismerem az ilyen embereket, sose lesz annak igaza, aki ellenvéleményen van.
További szép estét/napot.Ja, de akkor most bekötötték, vagy nem? na, ez kész...
-
aldebaran
addikt
válasz
zoli62
üzenetére
Aki az üvegszál optikás netet elutasítja ugyanazon az áron, mint a régi gagyit, mert nem értesítik, hogy sokkal jobbat kapsz ugyanannyiért... Hát... well done.

Ez pont olyan, mintha bekopogna valaki és azt mondaná, hogy a katódsugárcsöves tévéjét kicseréljük 4koled-re ingyen most azonnal. Erre te bevágod előtte az ajtót, hogy mivel nem értesítettek, nem kell.
-
aldebaran
addikt
Aki nem tudja megoldani a Diginél a VoLTE-t, az szerintem adja vissza, vagy csendben szívjon. Más nincs.
Nekem is csak root-al megy. Előtte szívtam, utána megcsináltam a VoLTE-t és megy hiba nélkül. -
aldebaran
addikt
Pixel 6 Pro root és volte modul telepítése után van volte Digin és problémám sincs azóta a telefonálással. Előtte nagyon lassan, vagy egyáltalán nem építette fel a kapcsolatot a híváshoz.
-
aldebaran
addikt
Másnál is van olyan, hogy ha digi-ről digit hív, akkor vagy fél-1 perc mire sikerül a hívás?
-
aldebaran
addikt
Nincs valahol egy összehasonlító táblázat, hogy a mobilnetnek hol-mennyi az ára?
Telekom a másik előfizum, de ott 10GB 4560Ft., 50GB 8110Ft. Szóval, nekem úgy tűnik, hogy a kettő közül még mindig a Digi nyer jóval. Nekem meg a 3/3 elég egy kis yt, fb, prohardverre.
-
aldebaran
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Milyen probléma? Nekem p6p van, de nincs problémám a mobilnettel.
-
aldebaran
addikt
válasz
rothfb
üzenetére
Cromatic Aberration:
"A kromatikus aberráció, más néven színfoltosság, olyan színtorzítás, amely nem kívánt szín körvonalait hoz létre a fényképen lévő objektumok szélei mentén. Gyakran fémes felületek mentén jelenik meg, vagy ahol nagy a kontraszt a világos és sötét tárgyak között, például egy fekete falon a ragyogó kék ég előtt." by Google
-
aldebaran
addikt
A jövőhéten átmegyek Romániába, a roaming működik?
Kell valamit beállítani a telón azon kívül hogy a roaming aktív? -
aldebaran
addikt
válasz
üzenetére
Károgsz?
2023. június 1-jétől a DIGI Net Aktív 50 tarifacsomaghoz tartozó mobilinternet szolgáltatás becsült
maximális le- és feltöltési sebessége 3/3 Mbits-ra változik.A digi mobil MAX / PLUSZ / JUNIOR nem változik decemberig, csak nem lehet májustól előfizetni rá.
Hihetetlen milyen emberek vannak.
-
aldebaran
addikt
válasz
Bogyi007
üzenetére
A témában az uccsó hsz-em:
20 éve lehet már beszedési megbízást adni a banknak, hogy automatikusan vonja a számláról a számlára a pízt. Na, 20 éve a most nyugdíjas még nem volt nyugdíjas. 20 év alatt annyira futotta a nyugdíjasnak, hogy most nyafog, hogy nyugdíjas és nem tud értelmezni képeket, leírásokat... aha.
És azon kívül, akik idejárnak fórumozni, nem hiszem, hogy ilyen digitális analfabéták, hiszen itt tájékozódnak, írnak... stb.
Azon kívül, ha írok, használok vesszőt és egyéb írásjelet, hogy értelmezni lehessen azt, amit írok, nem úgy, mint Te!
És igen, a nyugdíjasnak is vérciki sárgacsekkezni. Semmi értelme sincs.
Boomer lennék?
Ezt meg melyik kisújjadból szoptad, vagy melyik... -
aldebaran
addikt
Azt olvastátok valahol, hogy akkor végülis mikor lesz átnevezve a (két) cég és valóban a ONE névre keresztelik?
-
aldebaran
addikt
Mit tudok tenni az alábbi probléma fennállása esetén?
Van a családban 2 különböző készülék, mindkettőben 2 sim kártya van. Hívást tudunk a digin fogadni, de indítani nem. Teljesen másik két készülékről, amikben csak egy sim kártya van, azokon megy a hívás indítás és fogadás is. (net mindegyiken megy) -
aldebaran
addikt
Ha a hűséget most kattintom be a weboldalon, akkor is csak jövőre indul, vagy onnantól kezdve, amikor bekattintottam? /jelenleg nincs hűségidőm...
-
aldebaran
addikt
Aki volt mostanában Romániában és digi kártyája van, attól érdeklődnék, hogy a roaming megfelelően működik? Internet van? Sokat kell pluszban fizetni?
-
aldebaran
addikt
Németországban működik a Digi mobilnet?
-
aldebaran
addikt
Amíg az emberek csak a 4 fal között hőbörögnek és a fb-on vagy egyéb közösségi oldalon írkálnak, addig úgyse lesz változás, vagy amíg az ellenzék asszisztál mindehhez.
Gondoljátok, ha esetleg kormányváltás lesz, valami változni fog? Hát nem. Annyira bebiztosítja a hatalmát most a F..desz, hogy a gazdasági súlyán keresztül is érvényesítheti majd az akaratát ha nem lesz kormányon, akkor is.
Ezt megsz.vtuk.
-
aldebaran
addikt
Nekem sikerült beállíttatnom a 4 kártyámat Digi-MAX-ra, pedig elvileg csak 2+2 vagy ilyesmi lehetett volna. Ez a feltétel megváltozott? Vagy majd szólnak, hogy változtassam meg?
Ezt a beállítást Dec.31-ig akármikor meg tudom majd változtatni, vagy egyszer beállítottam és onnantól kezdve kész? -
aldebaran
addikt
Milyen hülyeségről tudtok itt vitázni.
0-24 egy elfogadott szolgáltatási egység, mely azt jelenti, hogy nincs megállás a szolgáltatásban. Jóhogynem bementek az éjjel-nappali üzletekbe és kikéritek magatoknak, ha az van kiírva, hogy 0-24-ben üzemel.
-
aldebaran
addikt
válasz
üzenetére
Engem konkrétan az, hogy a hatósággal mit huzavonázik, nem igazán érdekel. Ezt döntse el a hatóság, ahogy kell. Mást se érdekel, ha gyorsan hajtok és azért megbüntetnek. De ha már megbüntettek gyorshajtásért vagy mert a piroson mentem át, attól még vehetek egy új autót, vagy akár többet is. Leróttam a büntimet.
Egyébként meg a tévé engem hidegen hagy. A vonalas internet és a mobilnet számomra nagyon jó áron kiválóan működő szolgáltatások, ezért is drukkolok nekik.
Btw, ha nincs kikényszerítve a versennyel, egyik konkurens sem fog fejleszteni, csak a minimális mértékben. És a 3 kartelezésébe miért nem szól bele a hatóság? Nehogy már...
-
aldebaran
addikt
Azt online, vagy valahol meg lehet nézni, hogy mekkora adatmennyiséget használtam havonta? Nem a jelenlegi, hogy hol tartok, hanem visszamenőleg.
-
aldebaran
addikt
Egyébként a mostani frekvencián nem tudnak ugyanúgy szolgáltatni, mint eddig. Oké, hogy nem lesz 5G, de nagyon sokmindenki a jelenlegivel is megelégszik.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)
), hogy kész a roaming.